Joe is back!
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Joe is back!
koji crni Boogie, to je za neuspele studente Berkley MIT-a, 3k-dur abortuse i gay friendly zvukove 

baš to!dweezil wrote:koji crni Boogie, to je za neuspele studente Berkley MIT-a, 3k-dur abortuse i gay friendly zvukove
čast izuzecima meksičke populacije
Sve si upravu do Satchuratora. Za njega je rekao da ta pedala nije zamisljna kao boost vec kao cista dist pedala. Koristio ju je na clean kanalu JSX-a (a clean kanal na tom ampu ima svoj gain i moguce je jako lako dobiti brake-up koji svaki dist voleee.). Ice9 je opisao kao klasican OD sa duplo manje gain-a i distorzije od Satchuratora i spomenuo je TS10 koji mu se kao jako svidja (valjda ih je uporedio?).dweezil wrote:dosta je kontradiktorno sve objasnio, cas da sav gain fura sa pedale cas sa pojachala, ono sto sma skapirao je kad je rekao da mu je input vol na pojachalu na oko 2 sata tj. samo malo brown sounda koji onda ubije svu krestavost ds1 kad ga upali. Takodje je rekao da mu je Satchurator po karakteru zgodniji za clean kanal na pojachalu, jer sa dodavanjem drive-a na pojachalu, boost sa Satchuratora slabije radi. I rekao je da mu je Ice 9 zgodniji za prljaviji kanal na pojachalu, jer je i sam overdrive, spominjao je nesto i tube screamer 10-ku, dont know, mrzi me da sad celo prevodim.
De si Dersu breDersu Uzala wrote:Rekao je, "jebes mi sve, da sam pametan uzo bi jednog Boogieja i zavrsio poso". Ionako je firma u komsiluku. Ali nece Mesa da mu proda pojacalo, odavno imaju pik na njega.

Svirao ga je JS na flying in a blue dream albumu. Mislim da je MarkIV? ... nisam siguran.
Do jaja točak. 36"?Dersu Uzala wrote:
Jes', Muzzy i Dweezil su već postovali. Klin se namešta tako da samo pri ozbiljnom udarcu dobiješ malo brown zvuka. Za ono linearno priča kako je extra i dojajno, ali kada na takvu osnovu zvekneš drajv... Neće mnogo da valja.
Izgleda da jeste.dweezil wrote:izgleda mu dole chuchi i Boss CS3 ili nisam dobro video
Da, uporedio je Ice No9 sa TS808, pa se onda ispravio kako je TS10 ipak vr'.MUzzY wrote:i spomenuo je TS10 koji mu se kao jako svidja (valjda ih je uporedio?).
- Dersu Uzala
Ma ne daju mu da ih svira.MUzzY wrote:De si Dersu breDersu Uzala wrote:Rekao je, "jebes mi sve, da sam pametan uzo bi jednog Boogieja i zavrsio poso". Ionako je firma u komsiluku. Ali nece Mesa da mu proda pojacalo, odavno imaju pik na njega.
Svirao ga je JS na flying in a blue dream albumu. Mislim da je MarkIV? ... nisam siguran.
- Dersu Uzala
Ti si izgubio pravo da diskutujes o zvuku onim huljenjem Andy Timmonsovog tona. Ne zauvek, reviziracemo te za 3 meseca. Dotle, kus o opremidweezil wrote:koji crni Boogie, to je za neuspele studente Berkley MIT-a, 3k-dur abortuse i gay friendly zvukove

Jesam mu pokazo, a Sinisa.

A sada se čupaš na Sinišu pošto je Dweezil jačiDersu Uzala wrote: Jesam mu pokazo, a Sinisa.![]()

Ne znam, slushao sam Joe-a kad je bio u Sava Centru i bio sam potpuno odushevljen zvukom. Apsolutno savrsheno je zvuchao. Nije bilo kompresovano, nije bilo digitalno/fizzy/distortion pedal hiss, nishta od toga. Naravno za Satriani-eve standarde, mozhe on to daleeeeeeeko gore
Ali kazhem, onakav zvuk bih i ja furao i te kako.
Ono shto smo drugar i ja nezavisno prokomentarisali posle koncerta je, da mu je sound bio bolji na koncertu nego na diskovima, a i izvedba jebote. Dakle ne znam da li mu je bilo veche ili shta, ali sve je odradio ne znam, bolje od bilo kog klipa ili video-a kojeg sam do tad video.
Odavno mi je Satriani postao dosadan u smislu da ga aktivno slusham, ali imam ogromno poshtovanje prema choveku i nikad necu reci jednu loshu stvar
Podsetimo se ovog klipa
Kralj!

Ono shto smo drugar i ja nezavisno prokomentarisali posle koncerta je, da mu je sound bio bolji na koncertu nego na diskovima, a i izvedba jebote. Dakle ne znam da li mu je bilo veche ili shta, ali sve je odradio ne znam, bolje od bilo kog klipa ili video-a kojeg sam do tad video.
Odavno mi je Satriani postao dosadan u smislu da ga aktivno slusham, ali imam ogromno poshtovanje prema choveku i nikad necu reci jednu loshu stvar

Podsetimo se ovog klipa

Sho?Dersu Uzala wrote:Ma ne daju mu da ih svira.MUzzY wrote:De si Dersu breDersu Uzala wrote:Rekao je, "jebes mi sve, da sam pametan uzo bi jednog Boogieja i zavrsio poso". Ionako je firma u komsiluku. Ali nece Mesa da mu proda pojacalo, odavno imaju pik na njega.
A Flying? A, a!?
Odlicna prilika za jos jednu vs temu, zar ne?

Al' koliiiiiko su mu *ebali kevu na ovoj svirci! Andy pogotovo! Cist sviracki SEX!