Ali što se pojačala tiče... Sigurno bih otišao po radnjama i isprobao gomilu dobrih sprava, ali bih nakon svega toga lepo otišao kod Pece (P&K Audio) i popričao sa čovekom o tome šta hoćeš da sviraš, kakav zvuk itd., i verujem da bi ti čovek napravio tačno ono što ti treba, ako već nema gotovo da probaš na licu mesta.
Pod tim podrazumevam pojačalo koje ima više opcija što se tiče snage da možeš da ga koristiš i za manje i za veće svirke, zatim da ima i lep prirodan drajv, reverb i fx loop, i sve ostalo šta god ti padne na pamet.
I to sve da ti još ostane para od tih 1000 e što planiraš da daš na pojačalo, taman za tih par standardnih efekata koji bi ti trebali. Neka neko baci link njegovog cenovnika, ima na forumu, cene su i više nego ok, u odnosu kakvu detaljnu, kvalitetnu i pažljivu izradu dobijaš.
Ja pričam delimično na pamet o njegovim radovima (nisam ih svirao, još... ali sam gledao klipove, slike, sve na šta sam naišao). Međutim postoji više prezadovoljnih korisnika njegovih sprava na ovom forumu, koji mogu da kažu svoje iskustvo.
Uvek postoji opcija da ganjaš nekog matorog Fendera, i to što preporučuju Twin Reverba i ostale matore sprave u tom rangu, to je sve haos koliko je dobro (ako nađeš u dobrom stanju), tu nema sumnje, ali meni su se te vataže pokazale preglasne za bilo kakvu adekvatnu aplikaciju. Zato mislim da treba da ideš na max 30W snage, 2x12 kombo (max 2x12), i to je kombinacija koja pokriva sve žive opcije, a koje si ti naveo da su ti potrebne. I više od toga naravno.
Moje (ne baš zlata vredno