I meni treba pojacalo...:D
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: I meni treba pojacalo...:D
Ovaj bandit http://www.kupujemprodajem.com/Peavey-B ... id=2297869, on je cini mi se nesto malo iznad 250€, mozda da skupis jos to koliko ti fali ako resis... A za do 250€ sam ti predlozio one varijante... Sacekaj ostale iskusnije... 

drajv sa randall-a nikako nije za rock/punk.ako zelis onaj karakteristicni crunch a la brejkersi marshall bi bio logican odgovor.treba naci sto boljeg za te pare,kako stvari sada stoje neki valvestate prve generacije ili starije trandze.mada generalno rock/punk je tonski preopsirna odrednica.namunjeni fender,marshalli,oranzi...
Ne verujem da ima Marshall Valvestate te prve generacije za te pare...
Mozda i ima, ili za malo vise, to je prilicno potcenjena serija pojacala kod nas, a prava je za taj zvuk koji juris.Alpha_Centauri wrote:Ne verujem da ima Marshall Valvestate te prve generacije za te pare...
Nije bas da jurim odredjeni zvuk, sviram ja svasta, od Azre do Pantere
Znam da cu tesko sve izvuci iz jednog pojacala pa zato imam u planu neki procesor kasnije, ili pedale... Dakle bitno mi je da pojacalo ima 12" zvucnik od najmanje 50w. Da je solidna distorzija i da lepo prima pedale.
Pojacalo mi treba za probe i manje svirke kasnije... Pratim oglase, valjda ce naici nesto za mene !
http://www.kupujemprodajem.com/LANEY-TF ... _id=682802 Ima li ko iskustva sa ovim ?
Randall mi se za sada najvise svidja, za njim je bandit pa laney, yamaha...

Pojacalo mi treba za probe i manje svirke kasnije... Pratim oglase, valjda ce naici nesto za mene !

http://www.kupujemprodajem.com/LANEY-TF ... _id=682802 Ima li ko iskustva sa ovim ?
Randall mi se za sada najvise svidja, za njim je bandit pa laney, yamaha...
ako ce da cepas sa drive pedalama nesto drugo,ako hoces drive sa bandita koji je odlican i sve ostale fx pedale bandit xDAve wrote:Pozdrav ljudi. Poslao sam poruku u temi "Peavey Srbija :: i sire ... ", ali mislim da cu novom temom lakse dobiti odgovor.
Citam na forumu da se dosta hvali Peavey Bandit pojacalo. E sad interesuju me neke stvari, a i treba mi par saveta.
Da li je pametnije da kupim Peavey Bandit 112 TransTube ili da sakupim jos stotinak evra pa da ganjam nesto drugo? Planiram da dam do oko 350e... Na pamet mi pada neki Marshall hibrid recimo, ili neki Roland Jazz Chorus, ili nekakav Fender...
Oko bandita me interesuje vrede li ti novi transtube modeli ili su precenjeni?
Dajte mi savete za bilo kakvo pojacalo, pa da vidimo... Ustvari mi treba pojacalo od min 50W prave snage, da ima 1x12 ili 2x12 zvucnika, znaci ne zvucnik ili zvucnike manje od 12". Sto se tice muzike, sviram rock, tezim ka Gilmour, Partibrejkers, ZZ top zvuku, ali treba mi i dobar clean.(Ovo pricam zbog varijante da sa pojacala vucem distorziju a da procesor koji imam (Digitech rp1000) povezem preko send-return opcije, ali to mi nije primarno.)
Dakle predlazite bilo sta, uslovi nisu striktni.![]()
Hvala unapred...
Vec sam obavio kupovinu, preskocio si taj moj post...
Hvala u svakom slucaju...