Što se tiče predloga koje budem izneo, gledaću da bude budžet varijanta, ali ipak da ne bude totalno smeće, već upotrebljive sprave.
Što se tiče pedala koje su pomenute:
- Blues Driver vs. DS-1 - pre bih uzeo blues driver, jer mi je daleko upotrebljiviji od DS-1, koji mi je jednostavno odvratan. Uverio sam se više puta da Blues Driver u kontekstu benda ima muda koliko hoćeš, + što je kolega Cortex u pravu kad kaže da može lako da moduje da bude još bolji.
Takođe razmotri Marshall BluesBreaker 2 pedalu, koja može biti još agresivnija od BD-2, a ima sličan voicing. Polovna je na oglasima 30e.
http://www.mitrosmusic.com/proizvod/916 ... ---Boost)/
Isto pogledaj iz iste serije Marshallovu pedalu Guv'nor 2 GV-2, isto jeftina i nova i polovna:
http://www.mitrosmusic.com/proizvod/915 ... rdrive%29/
I nju aktivno koristim u svirci sa bendom u ulozi jačeg drajva, super pokriva tvrđi zvuk, koji verujem da bi ti odgovarao.
Kad smo već kod drajvova, obavezno razmotri da nabaviš klona Fulltone-ovog drajva OCD. Fenomenalna pedala, krajnje upotrebljiva u celom rasponu gaina. Koristim je već dugo, i super se pokazuje u bendu. Klon radi bar 99% isto kao i original. Ako ne možeš da nađeš na oglasima, vidi da ti neko sa foruma napravi. Jednostavno ne treba dati 18000rsd za original.
Što se wah pedale tiče - ja trenutno koristim Vox V845. To je najjetiniji Vox-ov wah, i radi sasvim korektno. Ako nećeš/ne možeš da daš više para, npr. za V847, ili nekog Crybaby-ja, ovo će sasvim pristojno da te služi dok ne poželiš nešto drugo.
Delay - koliko sam video/čuo, predloženi DE-7 od Ibaneza radi odlično. Ja lično koristim Digitechov Digidelay preko 5 godina aktivno, i mogu samo da kažem da je apsolutno fenomenalan, ima sve što može da ti zatreba od jednog delay-a (naravno, ako se isključi potreba za nenormalnim looperom sa ogromnom memorijom), digitalni delay, tape simulacija, delay sa chorusom, i meni barem jako bitan - tap tempo. Trenutno ga imaš na oglasima za 50e, a ako se ne varam, nov u Mitrosu na sniženju za 6000 din što je oooodlična cena.
Imam i pomenuti Behringerov VD400, koji isto radi odlično. Neverovatno lep i topao analogni delay za jako male pare. Ako ti ne trebaju sva ta ludila složenijih/skupljih delay-a, ili prosto budžet ne dozvoljava, uhvati VD400, i uživaj. Ako si u NS mogu ti ga dati da ga probaš, javi se na pp.

Nadam se da sam ti bar malo pomogao. Pozdrav