Jer vredi ovo?
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Jer vredi ovo?
a za sta ti treba pojacalo? 

Kucnu svirku....Solomon wrote:a za sta ti treba pojacalo?
pa ubodi se u komp onda 

Ne spamuje ovde niko. Mislim da si negde pogresio...Gosa wrote:Vi sto pametujete molio bih vas da se suzdrzite od suvisnih komentara!!!!Tema nije o maternjem jeziku nego o POJACALU!!!Tako da nemojte da spamujete bez veze!!!!HVALA
Gosa wrote:od Gosa na 02 Avg 2011, 21:41Hvala..whosyourdaddy wrote:kao sto rece Kris prvo nauci svoj, maternji jezik, pa onda engleski jezik, pa onda ukucaj u гугл, вики, кики рики!Gosa wrote:Ovo nije 30 wati nego 20 wati RMS!!!sta je RMS??
енд ден д скај из д лимит!
osecam da su ovo bila paklena 2 minutaGosa wrote:od Gosa na 02 Avg 2011, 21:43
Vi sto pametujete molio bih vas da se suzdrzite od suvisnih komentara!!!!Tema nije o maternjem jeziku nego o POJACALU!!!Tako da nemojte da spamujete bez veze!!!!HVALA

Možemo da pametujemo o pojačalu.To bi bilo cool recimo 

ma sefe opusti se, tako ovde stvari funkcionisu... ja sam basista pa ne znam, al naci ce se neko ko zna pa ce ti reci. mada ja isto mislim da ti je za kucu ok da se ubodes u komp...
ili ako ti je to nezgodno, ja bi pre predlozio ovo, imao sam i bilo je odlicno i kvalitetno, a i moze da posluzi i kad prevazidjes ''kucno'' pojacalo... evo pa biraj:
http://www.mitrosmusic.com/proizvodi/k: ... e.p:10-Vox
ili ako ti je to nezgodno, ja bi pre predlozio ovo, imao sam i bilo je odlicno i kvalitetno, a i moze da posluzi i kad prevazidjes ''kucno'' pojacalo... evo pa biraj:
da!!!!ssmc wrote:Možemo da pametujemo o pojačalu.To bi bilo cool recimo

Ok hvala vam svima na pomoci!!!!!parker wrote:ma sefe opusti se, tako ovde stvari funkcionisu... ja sam basista pa ne znam, al naci ce se neko ko zna pa ce ti reci. mada ja isto mislim da ti je za kucu ok da se ubodes u komp...
e a najbolje da uzmes lampasa, nema bez lampe zvuka 

spam je opravdan. jer zbunjujes ljude. zamisli neki strani turista krene da ti ga.. prevede u google translate.. idi brate, sta ce pomisliti o nama ? da su jevreji i vatikan u pravu
javno mesto.pricaj lepo (the end)
izuzev greski koje se svima provuku ali to je tolerantno
ps. ja sam alergican na ono "w"
asto se pojacala tice ja svima savetujem da se ne zajebavaju sa tim igrackama. los zvuk u najavi,slabo,ne moze to da izbaci snagu da ti osetis taj filing sviranja gitare.
jbg skupi jos malo kinte pa uzmi nesto malo pristojnije. javi kad ti fond bude oko 200e pa cemo videti. i opisi sta bi voleo da sviras i ostatak opreme kao i neki pravac u kom bi voleo da se razvijas muzicki
a ako nemas i ne mozes da skupis vise novca.. zali se slobi milosevicu, eno ga pod lipom crv ga jede
tako se zajebu vecina ljudi, kao za pocetak.. posle ne mogu da ga prodau a vreme prolazi plus sto su izgubili razliku u novcu
bice taj srecan kad mu se javi neki nesrecnik
veruj mi, sve ti ovo govorim iz licnog iskustva
naravucenije ne mozes sinko u fici vezbati za reli takmicenje

javno mesto.pricaj lepo (the end)
izuzev greski koje se svima provuku ali to je tolerantno
ps. ja sam alergican na ono "w"

asto se pojacala tice ja svima savetujem da se ne zajebavaju sa tim igrackama. los zvuk u najavi,slabo,ne moze to da izbaci snagu da ti osetis taj filing sviranja gitare.
jbg skupi jos malo kinte pa uzmi nesto malo pristojnije. javi kad ti fond bude oko 200e pa cemo videti. i opisi sta bi voleo da sviras i ostatak opreme kao i neki pravac u kom bi voleo da se razvijas muzicki
a ako nemas i ne mozes da skupis vise novca.. zali se slobi milosevicu, eno ga pod lipom crv ga jede
tako se zajebu vecina ljudi, kao za pocetak.. posle ne mogu da ga prodau a vreme prolazi plus sto su izgubili razliku u novcu

E sad mi se vec svadjafaks wrote:spam je opravdan. jer zbunjujes ljude. zamisli neki strani turista krene da ti ga.. prevede u google translate.. idi brate, sta ce pomisliti o nama ? da su jevreji i vatikan u pravu

Pa dobro majku mu od toliko srpske sramote vi ste se okomili na mene??kakav turista bre pogledajte sta se radi po drzavi i kako nas svi bre mrze,i sad vi meni solite pamet!!!!Kao sad ce neki turista da dodje da trazi greske po forumu,bas njega zabole za Srbiju i za srpske forume...Ovo je strasno!!!Ti sto javno prozivaju na najvece pi*ke!!!!
ZNACI RASPRAVU NECU U TEMI!!!!!
Hvala na odgovoru!!imacu u vidu ovo!faks wrote: asto se pojacala tice ja svima savetujem da se ne zajebavaju sa tim igrackama. los zvuk u najavi,slabo,ne moze to da izbaci snagu da ti osetis taj filing sviranja gitare.
jbg skupi jos malo kinte pa uzmi nesto malo pristojnije. javi kad ti fond bude oko 200e pa cemo videti.
Lampasa od 10-15w?Solomon wrote:e a najbolje da uzmes lampasa, nema bez lampe zvuka
Ovo je po meni skupo i pre bih dao 40e za 20w nego za ovoparker wrote:ma sefe opusti se, tako ovde stvari funkcionisu... ja sam basista pa ne znam, al naci ce se neko ko zna pa ce ti reci. mada ja isto mislim da ti je za kucu ok da se ubodes u komp...