Merlin citira "RCA Transmitting Tubes Technical Manual", to bi trebalo da je dobar izvor informacija za lampe.
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Procitaj ponovo ovu recenicu, al' polako, pa stavi prst na celo i dobo razmisli koliko je ta izjava povrsna.bancika wrote:In a properly designed amp, a standby switch is nothing more than an expensive, oversized mute switch.
nije lepo stavljati takve etikete ako ti nije poznatHillybilly wrote:Nije mi poznat lik i delo Merlin Blencowe-a. Nisam bas sklon da verijem likovima koji pisu knjige tipa "kako postati strucnjak za cevna pojacala preko noci".
pa suvisan je sa elektricne strane, svejedno je da li gurnes u struju ili pritisnes power switch, on je tu sa prakticne stranessmc wrote:Ako je st.by prekidač suvišan, onda je i power prekidač suvišan, šibneš to o'ma u struju.
Ma to sam ja čisto zaključio onako usput.Lično se recimo ne slažem sa tim da je stby prekidač suvišan i da ne bude zabune poštujem čoveka koji je izjavio da je stby prekidač suvišan, ali rekao je to onako....prepotentno.bancika wrote:pa suvisan je sa elektricne strane, svejedno je da li gurnes u struju ili pritisnes power switch, on je tu sa prakticne stranessmc wrote:Ako je st.by prekidač suvišan, onda je i power prekidač suvišan, šibneš to o'ma u struju.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest