Predlozite mi pedalu!
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Predlozite mi pedalu!
cortex je mislio an true bypass looper verovatno, znaci da je komplet izbacis sa puta signala (kao mini fx loop u pedali)
-
Ja sam Fx500 koristio bas u tb loopu. Inace, ne skrnavi signal previse, ali smara, zato sto je rack unit (iako cool).
Btw, vec imas taj yamaha rack, i pitas sta da kupis da ti djitra ne zvuci ko djitra ?! Dude...
Btw, vec imas taj yamaha rack, i pitas sta da kupis da ti djitra ne zvuci ko djitra ?! Dude...

- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Nikad nisam bio neshto za procesore, a da syebava ton, pa pomalo nije preterano, ali dovoljno da mi ide na racq, ali opet nisu mi ni sve pjedale troo bajpas, pa ono...ne znamKill surf city wrote:Ja sam Fx500 koristio bas u tb loopu. Inace, ne skrnavi signal previse, ali smara, zato sto je rack unit (iako cool).
Evo ukljucio sam FSwitch od fendjera malog i radi na bajpas ali kao dvoklik! hahhahah, Japan je uvek bio za informaticki pristup svemu...

-
Pozovi soft focus preset, poslusaj to, i zatvaraj temu.
Taj proc je instant sint, samo nabavi tb loop pedal.

Taj proc je instant sint, samo nabavi tb loop pedal.
Ne, ne, ne zelimo da Nemanjin GAS nestane tek tako.
Micro synth, ili nista!
Micro synth, ili nista!

- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Okej, ubedili ste me.... superica
, sad sam se igrao sa patchevima, ima toga dosta...cak mi tremolo nije tako losh, kao ni dileji i reverbi....onda nishta, hvala na pomoci svakako, ne kupujem vishe nishta...moram nnabaviti Loop pedalu jos i nju na bord i kontam da je to-to...
ne znam kako brishem temu, pa ako neko moze umesto mene, hvala!

ne znam kako brishem temu, pa ako neko moze umesto mene, hvala!

-

Salio se ja malo za brisanje teme.

Ubili ste Nemanjin GAS. Kopilad.
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
E sad pitanje...ima tih AB pedala jeftinih i po oglasima i po radnjama...jel bi mi to resilo frku i kako bi to povezao...Dakle naterati procesor da se ponasa kao pedala ali da kad iskljucim na pedali, on vise niju u loop-u?
Dakle...kako povezati to sve? Mrzi me da smisljam...ima neko ko je to vec radio pa .... Hvala unapred.

KOntrola za proc ce biti na bordu a hteo bih znaci da ga bajpasujem kad god nije ukljucen ali da kad je ukljucen radi u saradnji sa ostalim pedalama...
Dakle...kako povezati to sve? Mrzi me da smisljam...ima neko ko je to vec radio pa .... Hvala unapred.

KOntrola za proc ce biti na bordu a hteo bih znaci da ga bajpasujem kad god nije ukljucen ali da kad je ukljucen radi u saradnji sa ostalim pedalama...
Kasno, tema je obrisana
Oće piški, neće piški.

- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
nebojsak wrote:Kasno, tema je obrisanaOće piški, neće piški.