Millenium Bypass 2
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Millenium Bypass 2
Sa bf 245 kako sam ti opisao,u PNP varijanti ff- ne radi-sad sam probao
Drugari, trenutno se osećam kao najveći debil na svetu ali i najsrećniji debil na svetu
. Problem je bio smešan kad pogledam, kad sam pravio pločice za milenijum ispustio sam putanju od srednjeg pina Mosfet-a do 1N4148 diode. Ne mogu da verujem da sam danima gledao u pločicu i radio sve i svašta a da je takva glupost pravila problem. To je to, HVALA PUNO SVIMA NA POMOĆI! Veliki
i 

A сад одмах клип са завијањем и пиштањем до изнемоглости...

Biće i to za koji dan, paljenje motora i motornih testera. Biću miljenik bajk skupova širom zemlje 

Koju varijantu FF si pravio sa ovim milleniumom, PNP(ac188) ili NPN?acikast wrote:Drugari, trenutno se osećam kao najveći debil na svetu ali i najsrećniji debil na svetu. Problem je bio smešan kad pogledam, kad sam pravio pločice za milenijum ispustio sam putanju od srednjeg pina Mosfet-a do 1N4148 diode. Ne mogu da verujem da sam danima gledao u pločicu i radio sve i svašta a da je takva glupost pravila problem. To je to, HVALA PUNO SVIMA NA POMOĆI! Veliki
i
-
Decko je pravio Zvex fuzz factory a ne fuzz face. Jedan sili npn u 2 ger pnp. Negative ground itd.
- nikolic025
Jedno pitanje,da ne otvaram novu temu...Ako hocu,recimo Vox V845 wah da prepravim da bude bypass,da li to mogu da uradim zamenom prekidaca sa 3pdt i sta onda trebam da uradim,ili moram da pravim millenium?I da li GCB-95 ima bypass,meni se cini da dosta jede signal...?
3pdt ti je neophodan samo ako hoces da izvuces on/off led, ovako ti je dovoljan dpdt footswitch
Kao sto dweez rece, DPDT je dovoljan.
Ja sam prateci uputstva na ovom linku (bas sa V845 i V847), opusteno odradio true bypass na mom bivsem V845 bez ikakvih problema.
http://stinkfoot.se/archives/561

Ja sam prateci uputstva na ovom linku (bas sa V845 i V847), opusteno odradio true bypass na mom bivsem V845 bez ikakvih problema.

http://stinkfoot.se/archives/561

- nikolic025
Hvala na odgovoru,planiram da uzmem neki wah,a posto ne sviram cesto elektricnu,necu da uzimam neke skupe serije,nego nesto sto radi posao,a da mi bas ne guta signal bez veze...
Ljudi, samo 3PDT, zaboravite milenium ne vredi truda.
Zašto?
Meni millenijum vrši posao samo tako. Nakon početnih muka kad nisam dobro razumeo kako uopšte radi milenijum pre par meseci milenijum je za mene postao nezaobilazna stavka ako radim true bypass pedale. Lako se radi i jeftiniji je mnooogo od kupovine 3PDT prekidača koji kod nas koštaju oko 10eur. Mene ukupno milenijum i DPDT prekidač koštaju 250 din što je prilino velika razlika u ceni. Uzimajući u obzir da su 3PDT prekidači najčešće kineske proizvodnje ne bih rekao da DPDT + milenijum zaostaju po pitanju stabilnosti.
Ako nije tajna, gde uzimas dpdt? Najjeftinije sto sam video je.. mg electronics valjda, 200 din komad
U MG El su 400rsd!
A ja uzimam iz ProElectronic (isto iz Niš)
, tamo su 200, što je još pomozi-Bože-ok.
A ja uzimam iz ProElectronic (isto iz Niš)