Koji looper ima analogni dry signal?
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Koji looper ima analogni dry signal?
a kako se ns-2 uklapa u tvoju pricu? na netu ima dosta price o tome kako sisa ton i sl...
i bez njega, ovo zvuci super... praktican je za snimanje.
znam, video sam. fala bogu, vise verujem svojim usima, no likovima na netu: probao drugarov ns-2 (i u TB loopu, to mi je postala navika, a nas dvojica smo frikovi za ta sranja) i nisam nasao ni najmanju zamerku (sem sto smanjuje feedback, sto je non-issue, a pedala moze da se - iskljuci). moja preporuka - bolji je od jedinog drugog noise suppressor-a koji sam probao, onog mxr-a.
znam, video sam. fala bogu, vise verujem svojim usima, no likovima na netu: probao drugarov ns-2 (i u TB loopu, to mi je postala navika, a nas dvojica smo frikovi za ta sranja) i nisam nasao ni najmanju zamerku (sem sto smanjuje feedback, sto je non-issue, a pedala moze da se - iskljuci). moja preporuka - bolji je od jedinog drugog noise suppressor-a koji sam probao, onog mxr-a.
ovo je već propaganda
-
+1Duane wrote:ovo je već brobaganda
evo za druge...
ovo mi se bas svidja. mnogo. cini mi se da cu uzeti ovo.
I to je sve sto mi treba... Sa ovom velicinom, tesko da postoji ista bolje.Tore TC wrote:
Hi guys,
I guess the cats out of the bag now, which means I can chime in and answer some questions.
First of all, just to clear up the discussion about the user interface of the pedal, here goes:
1. To record: Press the footswitch once
2. To stop recording and start playback: Press again
3. To do an overdub: Press again
You can now toggle between another overdub and playback by pressing the footswitch.
4. To Undo your last overdub: Press and hold the footswitch for 1.3 seconds during playback
5. To Redo: Press and hold the footswitch for 1.3 seconds again
You can only undo/redo your last overdub
6. To stop: Press twice (double click)
7. To delete the loop and return to the true bypass state: Press and hold for 1.3 seconds while the pedal is stopped
There is also a shortcut to delete the loop and go back to true bypass straight from the playback state (so that you don't have to stop the loop first)
8. Press the footswitch once and then hold to go straight from playback to true bypass
------------------------
Also, the loop is recorded and played back in full 24bit uncomprerred resolution.
Cheers,
Tore
Izgleda kao kul stvarcica.
Ako uzmes, i ako ti nije frka, okaci nedje gutshotove
Ako uzmes, i ako ti nije frka, okaci nedje gutshotove

Ovo je brutalno.
Fala kurcima.
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
me want that! Gde ima da se kupi>?

nemanjavelimirovic wrote:Gde ima da se kupi>?

samo što sam ja siguran da bi sjebao ovaj switch za nedelju dana
Kapiram da bi to u Artist trebalo da dodje (samo kada, to je uvek pitanje), jer zvanicno oni rade TC robu, tacnije, nigde drugde nisam vidjao nista od TC-a...
ako rade tc robu onda i nemora da im stigne vec mozes da porucis preko njih
a cijena?Duane wrote:ako rade tc robu onda i nemora da im stigne vec mozes da porucis preko njih