Napajanje... po ko zna koji put
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Napajanje... po ko zna koji put
Ja sam kupio napajanje od Marjana. Super radi.
Ja sam probao mnogo napajanja od 9V oko 500mA i sva su imala brum sa DS-1 i td. Sve dok n isam naleteo na univerzalni:

Ima stabilan napon i sigurno filtriran jer ne bruji uopšte. Mogu da se menjaju polariteti, do 12v, super.

Ima stabilan napon i sigurno filtriran jer ne bruji uopšte. Mogu da se menjaju polariteti, do 12v, super.
Nije skupo ako nema brum za 2000dind-e-x wrote:Ja sam kupio napajanje od Marjana. Super radi.
- Kauto Labs
punjac od lap-topa, otvori i pomeri trimer sa 20 na 9V, toliko
Kauto Labs wrote:punjac od lap-topa, otvori i pomeri trimer sa 20 na 9V, toliko

Ja sutra uzimam od marjana napajanje sa 8 izlaza... Javljam utiske i da covek mi daje da probam napajanje, pa ako je ok da mu platim, car...
Koja kinta?
ja platih 3000 sa 5 izlaza ali imam mogucnost skidanja kablova. tako sam hteo a Marjan mi je izasao u susret. ok lik skroz, pravi sta god hoces i kako ti odgovara. I nema nikakvog suma ni bruma. 

3500, ali nisam jos uzeo, ovih dana treba...
Čika Marjan pravi vrlo ozbiljne gitarske sprave, ne samo napajanja, ali nije grlat po prirodi pa malo ljudi zna za njega.
Odneo sam mu danas Ibanez DFL Flanger i Jackhammer Marshall na servis i dade mi covek napajanje sa 5 izlaza, kao evo ti igraj se, posto sam mu pricao da hocu da uzmem i napajanje. Evo sad ukljucio radi kao san, ni trunke buke ili tako neceg, savrsenstvo, bruka napajanje, a i car je ispao lik sto mi je dao da se sluzim. Svaka mu cast 

Da "sum" i "brum " ne budu bauk, ovako izgleda uredjaj koji te nezeljene pojave eliminise:
http://kelco.rs/katalog/komponente.php?q=rk+3278

http://kelco.rs/katalog/komponente.php?q=rk+3278

Rax13 wrote:....... Evo sad ukljucio radi kao san, ni trunke buke ili tako neceg, savrsenstvo, bruka napajanje, a i car je ispao lik sto mi je dao da se sluzim. Svaka mu cast
Rax, Mlinares,
Da li moze neko da mi posalje kontakt telefon majstora, please.
da pohvalim i ja Marjana, uzeo sam napajanje sa 5 izlaza letos i nemam nikakvih problema
rekao mi je da uz doplatu mogu da zamenim za napajanje sa više izlaza kada mi bude trebalo
ne znam da li je neko isprobavao njegove theremine, znam da ranije nikog nisam mogao da nađem ko ih pravi kod nas
rekao mi je da uz doplatu mogu da zamenim za napajanje sa više izlaza kada mi bude trebalo
ne znam da li je neko isprobavao njegove theremine, znam da ranije nikog nisam mogao da nađem ko ih pravi kod nas
Posto je skinuo oglas, ima li neko njegov broj?