a pošto svi ovde koriste opremu za uglvanom iste stvari, zaključak je - Line 6 je saaaasvim dovoljan za svakogCope wrote: Jedan od mojih gitarsita ima Line6 i to radi savršeno za ono za šta se korsti
I ne samo Line 6, već bilo koji procesor
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
a pošto svi ovde koriste opremu za uglvanom iste stvari, zaključak je - Line 6 je saaaasvim dovoljan za svakogCope wrote: Jedan od mojih gitarsita ima Line6 i to radi savršeno za ono za šta se korsti
Overdrive wrote:a pošto svi ovde koriste opremu za uglvanom iste stvari, zaključak je - Line 6 je saaaasvim dovoljan za svakogCope wrote: Jedan od mojih gitarsita ima Line6 i to radi savršeno za ono za šta se korsti
Bacao ranac preko provalije? U kom terminu™?Overdrive wrote: Ja sam nosio 30w tranzistorca na svirke
ne bre, to kad su me zvali na svirke nekenebojsak wrote:Bacao ranac preko provalije? U kom terminu™?Overdrive wrote: Ja sam nosio 30w tranzistorca na svirke
Pa zavisi, za nekoga ko ne svira tezga covere, i ganja autentični ton, procesor je vrhunac besmisla... Mada opet sa druge strane, kreativnost ne poznaje tehničke okvire bilo kog smisla...Overdrive wrote:a pošto svi ovde koriste opremu za uglvanom iste stvari, zaključak je - Line 6 je saaaasvim dovoljan za svakogCope wrote: Jedan od mojih gitarsita ima Line6 i to radi savršeno za ono za šta se korsti
И то није ништа страшно. Биће процесор користан и касније, кад се потрефи да би касно увече или ноћу да свираш, па лепо уштекаш слушалице на процесор и цепаш. Или кад хоћеш на брзака да се снимиш па да користиш процесор као аудио интерфејс. Коначно, процесор може да ти помогне да одабереш које ћеш то педале касније да набављаш, што видим да си већ негде и одабрао.alfonso wrote:Procesor je tu zbog manjka para za pedale
aha..a ima i tih koji ganjaju autentičan ton..?Cope wrote:
Pa zavisi, za nekoga ko ne svira tezga covere, i ganja autentični ton, procesor je vrhunac besmisla...
Bujica praktičnih saveta iz tvojih usta... jbg, uvek zaboravim da se "zaista" svirati, ipak svodi na kvadraturu sobe tri sa tri, te ceo setap kako gitarski tako i mentalni, valja prilagoditi u odnosu na to...Overdrive wrote:ukratko - ko hoće da svira, ZAISTA da svira - procesor.
tako jeCope wrote:Bujica praktičnih saveta iz tvojih usta... jbg, uvek zaboravim da se "zaista" svirati, ipak svodi na kvadraturu sobe tri sa tri, te ceo setap kako gitarski tako i mentalni, valja prilagoditi u odnosu na to...Overdrive wrote:ukratko - ko hoće da svira, ZAISTA da svira - procesor.
Onda ti ne treba ni procesor ni ***** palac, nego dobro pojačalo.alfonso wrote:Zelim neki svoj ton da ubodem. I ubadam,ali mi nije to to jer moram da ubacim simulaciju za to. A ja hocu pojacalo za koje mi nije potrebna simulacija pojacala (nije nista vanzemaljsko,potpuno obicna stvar) da znam da ce da reaguje dobro na procesor. Ne znam kako da objasnim
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest