Ako planiras da uzimas AC Tone, moram samo da prenesem iskustva drugara koji su u radnji pored American sound-a kojeg su na kraju uzeli,isprobali detaljno i AC Tone (Vox simulacija) i British sound (Marshall simulacija), a to je sledece:
- primetili su da se AC Tone i British sound ne stack-uju tako lepo sa drugim drive pedala vezanim ispred njih kao sto to cini American Sound
- Takodje su primetili da pri stackovanju sa drugim drive pedalama, AC Tone i British sound imaju to neko pozadinsko high-pitch zujanje/pistanje, pritajeno... sta/kako/zbog cega, nemam pojma
- generalno je bio zakljucak da je za strogu clean platformu i stackovanje sa drugim drajvovima, American sound najpogodniji
A ja sam tek nedavno primetio jednu malu zackoljicu kod American sounda, a to je da
u bajpasu ispusta neke cudne zvuke, sumove, ne znam ni sam kako bih to opisao. Meni iskreno to nije deal breaker, jer mi je poslednji u lancu UVEK ukljucen, tako da me to ne dotice, a ako hocu u pojacalo da se ubodem, to cinim iz pretposlednje pedale u lancu (Zoom MS-70CDR) koji na oba izlaza salje identican signal.
Eto, samo sam hteo da ovo do kraja iznesem, da imas kompletne informacije do kojih sam dosao i licno i pomocu utisaka drugara koji su te sprave probali.