Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Ama džabe ima da ti ga napravim. Ti ćeš da mi dodješ samo cenu ovih delova, džekova i prekidača, sve ostalo je moje. Naravno, ako bude radio kao moj TS9 onda ti šaljem, hehe. Bez problema.metalstringer wrote:pripremi se, kada zavrsis i probas taj svoj klon, da pravis jos jedan tube screamer za mene
dodjem i pijenjeRadeRas wrote:Ama džabe ima da ti ga napravim. Ti ćeš da mi dodješ samo cenu ovih delova, džekova i prekidača, sve ostalo je moje. Naravno, ako bude radio kao moj TS9 onda ti šaljem, hehe. Bez problema.metalstringer wrote:pripremi se, kada zavrsis i probas taj svoj klon, da pravis jos jedan tube screamer za mene![]()
Nego, evo koliko ja znam u vezi ovih pedala:![]()
Pitanje za experte, da li su na ovoj šemi ispravno obeleženi polariteti ova dva kondenzatora od 1uF koje sam obeležio? Jedan ide minusom na masu a drugi plusom koga sam obeležio strelicom?
Važi hvala!bancika wrote:iskombinuj dva u paralelu (330+68) ili redno...
nisi, ja imam baš taj od 68n i 330n ću izvući iz neke stare ploče i zbir je baš taj 398n jeeebancika wrote:zeznuo sam matematiku, ali kapiras ideju, nadji dve vrednosti koje daju u zbiru +-10% od onoga sto hoces i super....ironicno je sto sam diplomirao na matematici
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest