KODRR Predstavlja: Rat Pack Blues (ProCo Rat)
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: KODRR Predstavlja: Rat Pack Blues (ProCo Rat)
Ehe kako je Kurt Cobain prasio na Ratu. R.I.P.
- Chord-Master
- MF veteran
Rocket Roll wrote:Inat. Čist, pravoslavni, srpski inat. Deru nas na svakom koraku za cene najobičnijih sitnica i zarekao sam se da neću kupovati ono što mogu da napravim. Makar me i skuplje koštalo!Chord-Master wrote:...kad i kako ti stizes da pravis ove sjajne stvarcice, filoloski fakultet je daleko od lakog.
Heh, ko kaze da je lose inatiti se

Ja se nesto mislim da studiram ili knjizevnost na filoloskom ili psihologiju na filozofskom fakultetu, ali se plasim da cu imati daleko manje slobodnog vremena za hobije (izmedju ostalog i sviranje) nego sto sam navikao. Inace i ja bih se vrlo rado bacio na pravljenje pojedinih pedala, kada bih za to imao novca i potrebne vestine, verujem da je samo po sebi mnogo lepse svirati kroz pedalu koju si sam napravio, ima taj poseban, individualisticki smek

U svakom slucaju, cestitke jos jednom, zeljno iscekujem snimak.
- Jimmy Henderson
malo na off , vrlo kratko
eto mi Srbi iz inata mozemo da srusimo ceo svet , dok ceo svet sam sebe shebe sa seprtljavoscu i glupostima.
znate i sami , istorija nam je uvek dala za pravo.
Danas sam navratio u radnju kod slovenca. pita me " kad ce poajacalo?" "kad ce ta pedala?"
Dobro je upoznat sa moje strane o svemu sta Rockett radi , kao i o Peci i njegovim pojacalima.
Bez slovenceve pomoci ne bi bas tako lako islo sa delovima za RPB .
On sam jedva ceka da napravi probu sa PPB . sudeci po referencama i slikama koje je rockett stavio na forum
Znate li vi da samo ovde u klagenfurtu ima mali "milijun" bendova ciji zvuk i stil sviranja itekako treba taj
Rat Pack Blues ! Veoma sam ponosan sta sam bio jedan od malih kotacica koji su naterali Rocketta da se
prihvati itekako zahtevnog posla. Mnogi na forumu ce shvatiti da je Rockett presao onu granicu amaterizma
u profesionalizam . da se slikovito izrazim - gitarista ima na milijune , ali tek manji broj ostvari klasu.
Itekako jedva cekam da sa ponosom isprobam nesto sta ce se zvati "number one"
(jel rockett , to se lepi isto kao i kod turbo rata - pliz)
Vec sam obezbedio ovdasnju respektabilnu legendu , jedan od najboljih bluz gitarista iz Austrije iz odlicnih
Bluesbreakersa ( on je zaista odlican - ali DUDA Bezuha je za njega ipak - Genije!)
cim stigne pedala , bit ce izlozena unakrsnoj vatri na probi !
ako imam neku zamerku za tu pedalu , to je onda moj vizuelni osecaj - volim da vidim gde mi je pot okrenut.
Smatram da je Boss to izveo na super nacin - samo tri ( ej , mi Srbi) tocke i odmah vidis gde si !0
Nadam se da ce Rockett uvaziti ovu moju malu kritiku.
Da ne zaboravim - to su Rockettove pedale - dvije u jednu !
Kao sta kaze kolega Critical ( nadam se da smijem reci - kolega) ta KODRR pedala ima - buducnost !!! Haug !
lepi pozdrav !
eto mi Srbi iz inata mozemo da srusimo ceo svet , dok ceo svet sam sebe shebe sa seprtljavoscu i glupostima.
znate i sami , istorija nam je uvek dala za pravo.
Danas sam navratio u radnju kod slovenca. pita me " kad ce poajacalo?" "kad ce ta pedala?"
Dobro je upoznat sa moje strane o svemu sta Rockett radi , kao i o Peci i njegovim pojacalima.
Bez slovenceve pomoci ne bi bas tako lako islo sa delovima za RPB .
On sam jedva ceka da napravi probu sa PPB . sudeci po referencama i slikama koje je rockett stavio na forum
Znate li vi da samo ovde u klagenfurtu ima mali "milijun" bendova ciji zvuk i stil sviranja itekako treba taj
Rat Pack Blues ! Veoma sam ponosan sta sam bio jedan od malih kotacica koji su naterali Rocketta da se
prihvati itekako zahtevnog posla. Mnogi na forumu ce shvatiti da je Rockett presao onu granicu amaterizma
u profesionalizam . da se slikovito izrazim - gitarista ima na milijune , ali tek manji broj ostvari klasu.
Itekako jedva cekam da sa ponosom isprobam nesto sta ce se zvati "number one"
(jel rockett , to se lepi isto kao i kod turbo rata - pliz)
Vec sam obezbedio ovdasnju respektabilnu legendu , jedan od najboljih bluz gitarista iz Austrije iz odlicnih
Bluesbreakersa ( on je zaista odlican - ali DUDA Bezuha je za njega ipak - Genije!)
cim stigne pedala , bit ce izlozena unakrsnoj vatri na probi !
ako imam neku zamerku za tu pedalu , to je onda moj vizuelni osecaj - volim da vidim gde mi je pot okrenut.
Smatram da je Boss to izveo na super nacin - samo tri ( ej , mi Srbi) tocke i odmah vidis gde si !0
Nadam se da ce Rockett uvaziti ovu moju malu kritiku.
Da ne zaboravim - to su Rockettove pedale - dvije u jednu !
Kao sta kaze kolega Critical ( nadam se da smijem reci - kolega) ta KODRR pedala ima - buducnost !!! Haug !
lepi pozdrav !
Kolega ne smes,hahahahah, moze drug ,prijatelj , ali kolega ne moze (salim se naravno)Kao sta kaze kolega Critical ( nadam se da smijem reci - kolega) ta KODRR pedala ima - buducnost !!! Haug !

Naravno da ima buducnost,kao sto i ovaj forum ima lepu buducnost sa ovakvim ljudima

da, zaboravio sam da ovde to napisem, pedala je prava PAKLENA POMORANDZA, i nadam se da ce se tako zvati kad se pojavi na nasem trzistu u serijskoj proizvodnji
- Jimmy Henderson
dusane , upravo si i dao genijalni predlog !
slazem se da se po tebi zove po naskem paklena pomorandza !
nego . znas li svirati onako pakleno ?
pakleno je vise hrvatska rec , imamo li mi Srbi nasu inacicu za to ?
slazem se da se po tebi zove po naskem paklena pomorandza !
nego . znas li svirati onako pakleno ?
pakleno je vise hrvatska rec , imamo li mi Srbi nasu inacicu za to ?
- KnightOfDoom
- Site Admin
evo snimismo nesto http://www.box.net/shared/kkkurzpuss
Gitara
1 cista
2 Germanijmuski kliping
3 Levo germanijumski , desno led kliping
bass
1 cist
2 germanijumski kliping... bla
... inace sustain je do sutra... bilo bi dosadno da sam ostavio
Gitara
1 cista
2 Germanijmuski kliping
3 Levo germanijumski , desno led kliping
bass
1 cist
2 germanijumski kliping... bla

Zvuci odlicno.
Cestitam!
Nego ovaj zvuk i naziv ("blues") nekako ne idu zajedno.
Cestitam!

Pedala bas rezi, i bas nije blues...
Ali definitivno mi nije za bas.
Knight ti si svirao gitaru?

Ali definitivno mi nije za bas.
Knight ti si svirao gitaru?
Al je mocna ,mnogo mi se vise svidja upotreba sa gitarom (za to i namenjana,jel,hahah)
Btw,sto rece funkomat
Btw,sto rece funkomat
- KnightOfDoom
- Site Admin
Da ja sam snimao.. pa vidis da nije sviran blues i da je odvaljeno sve do daske 
Iskreno MENI je to pacovce vise za bass nego little big muff, kazem to jer sam juce imao pedalu do pedale pa reko da probam.

Iskreno MENI je to pacovce vise za bass nego little big muff, kazem to jer sam juce imao pedalu do pedale pa reko da probam.
Cestitam, na snimku zvuci bas kako treba, mogao je jos koji preset, jer za Rata stoji prica kao jedna od "most versatile distortion on market", topao ton, "sece" kroz mix
Moze na Ratu blues i jazz i metal i sta god... Naziv pedale je "Rat Pack Blues" tj. blues za onu grupicu ma..jasa (Sinatra, Semi Dejvis Jr. Dean Martin i Peter Lawford) bas je adekvatan
Hocete da kazete Way Huge misli da je naduti krastavac (swollen Pickle) fuzz nije fuzz za nadute krastavce, god damn 

- Rocket Roll
"Rat Pack Blues" stoji jer je pedala otpočetka bila namenjena Džimiju Hendersonu. Pitao sam ga kako bi da se zove i on joj je "kumovao". A zašto baš Rat i bluz? Jedan odlični slovenački gitarista, Marino, koji radi u muzičkoj radnji koju Džimi često posećuje, rekao je Džimiju da je (po njemu) najbolja pedala za bluz - Turbo Rat. Pre nego se začudite, setite se da je Landgraff MO'D, koji gitaristi sa "vintage" pristupom gitari toliko hvale, zapravo Rat (skoro neizmenjen, odnosno nebitno izmenjen). Poslušajte:
Sta si ovde svirao?Koja pesma?KnightOfDoom wrote: 3 Levo germanijumski , desno led kliping
- Rocket Roll
Slejer, ako se ne varam?vbraca wrote:Sta si ovde svirao?Koja pesma?