chorus

Izrada, održavanje, saveti...

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

Nyarlathotep
MF veteran

Re: chorus

Post by Nyarlathotep » 28 Aug 2008, 16:49

sa naglaskom na
models based on

salu na stranu, ne znam kakva je, nisma je probao... ali ja od digitalnih efekata pristajem samo na delay i reverb - ostalo samo analogija.

dweezil

Post by dweezil » 28 Aug 2008, 18:45

a ima i na EHX Memory Manu chorus ali je izgleda skromnijih mogucnosti, mada lep zvuk ima, a uostalom to je ipak delay pedala.

Z*Z*Z

Post by Z*Z*Z » 28 Aug 2008, 22:17

Taj matory Ibanez je jako dobra pedala, rabio sam ga malo; Uvek mi je nekako izgledao krhko, to su moji neki subjektivni tripovi :\
Pojavio se i neki novi Chorus Ibanez Tone-Lok serije - kratko sam ga cuo, ali mi je zvucao veoma impresivno...

xspaceman

Post by xspaceman » 09 Sep 2008, 00:35

Z*Z*Z wrote:Taj matory Ibanez je jako dobra pedala, rabio sam ga malo; Uvek mi je nekako izgledao krhko, to su moji neki subjektivni tripovi :\
Pojavio se i neki novi Chorus Ibanez Tone-Lok serije - kratko sam ga cuo, ali mi je zvucao veoma impresivno...
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Slozio bi se sa mojim ortakom Z*Z*Z-jem! Taj Ibanez SC-10 stereo shorus je odlicna i jeftina pedalica! Deluje malo krhko ali ima zvuk veoma slican analognom!
Imao je i prodao za 20eur!:)

Post Reply