Lista Behringerovih pedala i originala! (Behringer klonovi)
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Lista Behringerovih pedala i originala! (Behringer klonovi)
Jok, ko ja. Nisam metalac, ali mislim da mi jos malo fali do stotke. 

hahahaha, izgleda da to ide s' godiama ... ja sam 89 - 92... tu nedje!
Hej, naravno da su izdrzljive.. zapravo ja bre nemam nista od metala, svi moji procesori i pedale.. su ili su bili od plastike, ni jednom bre nije falilo nista... a bogami ja sam metalac...
tako da nemojte se tooolko plasiti sto je nesto od plastike...
BTW.. ako skacas i sutiras metalnu opremu, mislim da i ona moze da se polomi.. tako da...
BTW2 cak i ako se polomi neka plasticna ..uzmes malo super lepka i voila. a metalnu.. pa jos ako je GUS... ma.. bolja je plastika...
Hej, naravno da su izdrzljive.. zapravo ja bre nemam nista od metala, svi moji procesori i pedale.. su ili su bili od plastike, ni jednom bre nije falilo nista... a bogami ja sam metalac...

BTW.. ako skacas i sutiras metalnu opremu, mislim da i ona moze da se polomi.. tako da...
BTW2 cak i ako se polomi neka plasticna ..uzmes malo super lepka i voila. a metalnu.. pa jos ako je GUS... ma.. bolja je plastika...

Dobro je, dobro je, ubedili ste me... Treba biti nezan s tom pedalom, ipak. 

Od svih ovih pedala, me zanima kako ove dve zvuce u odnosu na original, ako je neko probao, neka mi javi.dejankuki wrote:BASS SYNTHESIZER BSY600 - Boss SYB-5 Bass Synthesizer
SLOW MOTION SM200 - Slow Gear

- Rocket Roll
Nyarlathotep wrote:mis'iš neko kao ja?
Paceri. Ja sam odavno prešao 120... ide sa visinom, šta da se radi...sinisake wrote:...mislim da mi jos malo fali do stotke.
...i još uvek nisam ubio ni jednu Behringer pedalu.
a kakve to veze ima sa tezinom, sta se izigravate.
Pa i Johny Hiland stiska papuchice samo vrhom stopala, a i svi ostali normalni ljudi. Vishe je to plasticno kuciste problem zbog radio smetnji i kupljenja shuma ali ja mislim da su iznutra izolovane sasvim ok.

Ma naravno, ali morao sam da se izjadam. 

evo sad bash gledam na Artistu, Behringer VT911 Vintage Tube Overdrive 44 jevra, ono stvarno cheap, kako shljaka ta sprava jel neko svirao?!

- Rocket Roll
Jesam ja. Mutna je. Bio je negde na Forumu neki thread o njoj...
Zvuci kao Big MUff bez svih onih karakteristika koje razdvajaju Muffa od ostalih gain pedala 

Ja imam Vintage Tube Monster (VT999), i cini mi se da obe bez moda nisu narocito upotrebljive. Kazu da sa modom postaje vrlo ozbiljna sprava sto cu nadam se probati uskoro.
Ima li negde neka sema za mod?
- Rocket Roll
Ima, al' se plaća - http://thetubestore.com/bmmonster.html. Oni koji su kupili taj mod kit neće da kažu šta se sve tačno menja i koje su vrednosti izmenjenih delova.
Donekle ih i razumem - oni plaćaju $25 za "šta & kako", a mi bismo za džabe? Nema to.
Donekle ih i razumem - oni plaćaju $25 za "šta & kako", a mi bismo za džabe? Nema to.
Evo za one koji imaju VT999:
http://www.box.net/shared/9mc5oiulda
Covek je dobio vec modovanu pedalu, pa mu nije bio problem da to podeli sa narodom
http://www.box.net/shared/9mc5oiulda
Covek je dobio vec modovanu pedalu, pa mu nije bio problem da to podeli sa narodom