Dweezil custom pedals feat. Fulltone Fulldrive 2

Izrada, održavanje, saveti...

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

dweezil

Re: Dweezil custom pedals feat. Fulltone Fulldrive 2

Post by dweezil » 07 Feb 2009, 21:06

Evo audio filova, izvinjavam se jer nisam bio u tehnickim mogucnostima da na snimku prvo odsviram kako zvuci sve na cleanu bez pedale, ovo sam snimao na brzaka cisto da steknete utisak o cemu se otprilike radi. Snimci su u mp3 najlosijeg kvaliteta da bi se lakse skinuli. Boost na max, drive max, treble na skoro max i volume na max. Nisam snimao da pokazem kako radi samo na boost modu ili samo na drive modu kao i sa comp cut-om, kad spakujem u kutiju snimicu i to. E da izvinjavam se i na sviranju, sve je odsvirano dosta bojazljivo zbog nejborza, nisam smeo da ko covek nalegnem.

Ova pedala je dosta zanimljiva za neki bluesy i roots rock fazon, boost knobe lepo boji i daje svakom tonu na masivnosti i masnoci, treble pot utice u najvecoj meri na presence podrucje. Ako bih mogao da je uporedim sa necim ovo je onda def tube screamer sa boost-om. Kao i svaki tube screamer ova pedala vas bukvalno vuce da svirate sa dosta vibrato vibe-a i def je za neki blues and easy rock. Tonovi su masni, jasni i definisani. Ova pedala def nije za metal. Cheers.

http://www.box.net/shared/8f6j02v8su

http://www.box.net/shared/196d0o6n91

Funkomat
MF veteran

Post by Funkomat » 07 Feb 2009, 21:42

Odlicno zvuci!
Jedan presence pot je po meni BAS ono sta fali standardnom tube screamer-u.

alzo

Post by alzo » 08 Feb 2009, 18:25

Opako zvuci.......pravi juznjacki ton.........
bogme, moz se desi da se odlucim za takvu spravu.......
koliko se setjam.......Dimarzio i Pevey........

Hillybilly

Post by Hillybilly » 08 Feb 2009, 19:11

Još jednom sve čestitke, genijalan ton i joč bolje sviranje!

Moraću da dođem na par časova!

dweezil

Post by dweezil » 08 Feb 2009, 20:52

haha e hvala uobrazicu se, evo @alzo je definitivno nashao pravi izraz, juznjacki ton :) svirao sam je danas josh malo i poredio sa drugim distorzijama i driveovima i provalio sam da defnitivno ima da tako kazem "najkrupnije zrno" i najveci attack tj. ima se taj neki osecaj nabudzenosti i sirovosti u zvuku.

da da PAF Pro i to na Standard Squier-u, i Peavey Classic 30 na clean kanalu sa little reverba.

@Hillybilly a dogovoricemo se, moze 10 blok chasova za Dr.Z Prescription ES repliku?! :) Napravicu od tebe Satrianija. just kidding

e thanks josh jednom na comentima, really apreciate it. Cheers :)

Post Reply