Uzmes BMW 320, iskopiras ga u potpunosti i zapakujes da u skoljku trabanta = behringer
Evo ti primer da vidis razmeru tvoje gluposti koju si odvalio......
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Evo ti primer da vidis razmeru tvoje gluposti koju si odvalio......
Probati i jedno i drugo i izvuci sam zakljucakSephiroth wrote:Sta uzeti ,,, Digitech rp 90
iiili Behringer Vamp2 ??
>_>
Funkomat wrote:![]()
Pa da. GE-7 u poredjenju sa GE-6 JAKO zuji (odnosno... sumi... ili sta vec) ali nazalost ova moja je jedina GE-6ica koju sam ikad video u oglasima.
Ma i GE-7 je skroz ok.muki17 wrote:Funkomat wrote:![]()
Pa da. GE-7 u poredjenju sa GE-6 JAKO zuji (odnosno... sumi... ili sta vec) ali nazalost ova moja je jedina GE-6ica koju sam ikad video u oglasima.
Oh...you lucky bastard...!![]()
...nista,onda mi ne gine ovaj GE-7...
Mala ispravka, Vamp2 ima footswitch za setanje po presetima po principu prethodni-narednidejankuki wrote:Ohhh myy gooooodd! zar opet rasprava behringer vs. rest ili vec kako!?
Aman ljudi, u redu je... you made you point.. ne cenite behringera... vazi. no problemo... nemojte da se zbog toga svadjamo i pretvaramo teme u off topic ... ama, non-stop
ko zeli, ima toliko novca, nema potrebe za boljim, ne razume prednost... whateva' kupice behringera ili Harley benton (BTW probah jednu HB pedalu neki dan u Nishu) ili daphone.. ili ... nema veze...
Ko zna, ima novca, zeli original, ima vece zahteve... whateva' kupice boss, digitech, tech21... damage control..
Samo, daaj zaboravite da se prepucavate na temu mrzim/volim behringer.
Kada je dgovor na pitanje Vamp2 ili RP90, ja dajem prednost RP seriji.. (valjda ste me toliko upoznali), e sad, zasto.. ?
Prvo RP je floor based, znaci sluzi i za svirku i za home sviranje. Vamp je pretezno table based, pa presete morate menjati rucno, tj prstima, sto moze biti otezavajuci faktor na nekoj svirki. Ako se nekom i svidaju vamp stvari onda pogledajte X Vamp koji ima i pedale i expression pedalu a ima veeeoma dobre stvari. Probao sam ga i to lepo zvuci. Cak odlicno (za tu cenu oko 70 eura). Sa druge strane, mislim da je RP-250 mnooogo bolji... ili Zoom G2.1 koji nije mnogo skuplji od RP-90 ili X Vamp-a a po meni je najbolja kupovina u klasi do 150 e
Kada je recc o pedalama.. mozda je to bolje , ali treba napraviti pametan izbor. Sve zavisi od tvojih preferencija, stazelis i u kojoj meri. Da sad ne idem(o) u sitna crevca, ali tu tek ima sta da se prica.. u svakom slucaju kupices onoliko pedala koliko su ti potrebne...
E sad, vrrlo je pametno kombinovati pedale (za dist i OD) i procesore (za ostale efekte) samo pitanje je kako u lancu.. naravno uvek bi trebalo taviti dist pre efekata.. tako da... ili preko loop (send/return) veze na pojacalu.. tj. pedale direktno na liniji gitara- pojacalo a efekte na loop... nego sad, i to je sira tema...
moj predlog.. skupi pare i uzmi RP-250 ili RP3250.. (BTW izasla je nova serija RP procesora X55 tako da ocekujem da ove dosadasnje malkice padnu u ceni..)
Eto.. bez svadje!
Zašto?Rocket Roll wrote:Molim uvažene članove Foruma da ignorišu Tylera.
tyler durden wrote:...razmeru tvoje gluposti...
tyler durden wrote:IMAS PRIVATE POBOGU!!!!!
tyler durden wrote:CIsto govno...
tyler durden wrote:Napisao sam to jedno 5 puta, i ti opet pitas!
tyler durden wrote:Sta pricas bre??
...stariji i zaslužniji članovi Foruma ne moraju da se nosaju sa takvim glupostima.tyler durden wrote:...nemoj da glumis ludilo...
word, ja nisam reagovao na ono sto mi je bilo upuceno.Rocket Roll wrote: ...stariji i zaslužniji članovi Foruma ne moraju da se nosaju sa takvim glupostima.
Jesi u pravu, ali nisam siguran da footswitch ide UZ V-amp2.. rekoh nisam siguran, sto bi u tom slucaju znacilo davanje dodatnih para.. zar ne? i taman mu ceh izadje kolko za G.2.1 ili RP250 otprilike...Z*Z*Z wrote: Mala ispravka, Vamp2 ima footswitch za setanje po presetima po principu prethodni-naredn
Z*Z*Z wrote:A kombinacija analogni drive/dist + proc za efekte - low cost dobitna kombinacija
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest