Standardno lep ton, vidi se da ti cak znas i te volsebnicke trikove sa volume potom da izvedes

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Haha, kada sam prvi put gledao snimljeno sam baš pomislio:"Koji ti je sa ovim treskanjem vrata", ali izgleda da sam se uželeo pa me ponele emocije.sinisake wrote: treses gitaru dok sviras... to je!!!![]()
![]()
Ne mere šred dok se ovako trese ruka, mora da bude mirna ko u hirurga.sinisake wrote:e sad jos neki sred da snimis!
Da li je potrebno bilo šta više reći...Guitar_thrill wrote:Haha, kad sam video da diras civiju E zice, znao sam sta sledi![]()
Matori, ako tako stoje stvari, moraću da se pomučim i uradim sve to, pa makar me i banovali zbog nekontrolisanog porasta novih tema u review centru!Guitar_thrill wrote:e da, uradi review svake tvoje pedale i sve to, uzivanje mi da slusam![]()
aahahah carskiteo bih da nabavim neki faz, koji bi služio tome da radi u određenim
momentima zajedno sa distorzijom (koja nije preterana, ali jeste metalska po malo),
i stvara totalni haos. Znači sviram sa distorzijom, onda uključim i faz, i totalno kasapljenje.
Nemas kod nas neki preterano velik izbor fazeva...jos i sto jeftiniji,pitanje je.Nekad mozes da naidjes na big muff,ili jos bolje little big muff.Ili da cackas po oglasima.Mogut wrote:Hteo bih da nabavim neki faz, koji bi služio tome da radi u određenim
momentima zajedno sa distorzijom (koja nije preterana, ali jeste metalska po malo),
i stvara totalni haos. Znači sviram sa distorzijom, onda uključim i faz, i totalno kasapljenje.
Zanima me šta ima kod nas da se kupi i proba da radi posao, a da bude što jeftinije,
pošto nisam voljan da traćim novac na nešto što ću sporadično koristiti. Naravno možda
mu se nađe i neka dodatna funkcija, ali ovo je primarno. Hvala unapred na upućivanjima.
muki17 wrote:aahahah carskiteo bih da nabavim neki faz, koji bi služio tome da radi u određenim
i stvara totalni haos. Znači sviram sa distorzijom, onda uključim i faz, i totalno kasapljenje.![]()
Sad probaj simulaciju Oktavije. OCTAV, u Hendrix amplitube-u.mislim_stvarno wrote:Evo sad mi dodje da pojedem svoje reci sa nekih tema...
Znaci, ja zvuk fuzza kroz clean pojacalo nisam mogao da smislim, i zbog toga sam ih u startu odbacivao, ALI pre neko vece sam iz zezanja u amplitube-u uzeo simulaciju marshalla koji je vec u zescem driveu i kroz nju pustio xs fuzz... Jbt, najzad sam bio oduvan zvukom nekog fuzza. Toliko do jaja zvuk nisam ocekivao. Zestina i mast od kompjuterske simulacije efekta
... Jako me je prijatno iznenadio. Probao sam i da se igram sa ostalim fuzzevima koji su mi bili na raspolaganju u amplitube-u, ali ovaj mi je najbolje zvucao. Ostali su bili onako
nja... To je valjda simulacija Roger Mayer Axis fuzza, tako da ja znam sta ce mi biti sledeci diy project...
Moram da ga probam uzivo...
, a do tada cu se igrati preko kompa...
Najzad razumem Nyarlathotep-ovu ljubav prema fuzzevima i masti.Samo da ne pocnem da komentarisem bendove na njegov nacin...
![]()
No offence nylar...
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest