Predstavite Vaš Lanac Gitarskih Efekata

Izrada, održavanje, saveti...

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

Locked
Funkomat
MF veteran

Re: Predstavite Vaš Lanac Gitarskih Efekata

Post by Funkomat » 28 Oct 2008, 19:19

vbraca wrote:
rider wrote: samo jos ova glava i polychorus i to je to :)
Nikad nema prestanka, nikada neces stati na samo dve stvari, samo ces kupovati, i prodavati... :)
To i ja mogu da potvrdim. :wink:
xspaceman wrote:DD6... brrrrrrrrrrr! Stone cold! Ima bar 3 bolja i dosta jeftinija delaya na nasem trzistu!Ako ne i 4!
A na vrhu, ibanez DE7. :D
Ako bude sve po planu, trebao bi uskoro da mi stigne Carbon Copy tako da moguce da cu prodavati svoj DE7. :wink:

xspaceman

Post by xspaceman » 28 Oct 2008, 19:35

xspaceman wrote:DD6... brrrrrrrrrrr! Stone cold! Ima bar 3 bolja i dosta jeftinija delaya na nasem trzistu!Ako ne i 4!
A na vrhu, ibanez DE7. :D
Ako bude sve po planu, trebao bi uskoro da mi stigne Carbon Copy tako da moguce da cu prodavati svoj DE7. :wink:[/quote]
DE-7 najbolja i cini mi se najjeftinija delay/echo pedala koja moze da se kupi kod nas, ali zato ima prelepu simulaciju eha a i osciluje ko luda sto je prava retkost u svetu digitalnih delaya! :bow:
ja se ne odvajam od mog ljubimca! :)

cccira
MF veteran

Post by cccira » 28 Oct 2008, 21:48

Evo ga moj skromni lanac koji cak nije ni povezan, neg samo onako poredjan :mrgreen:
ImageImage

xspaceman

Post by xspaceman » 28 Oct 2008, 21:55

cccira wrote:Evo ga moj skromni lanac koji cak nije ni povezan, neg samo onako poredjan :mrgreen:
ImageImage
mmmmmmmmmmmmmmm head rushhhhhhhhhhhh! :homer:

Z*Z*Z

Post by Z*Z*Z » 28 Oct 2008, 22:06

xspaceman wrote:
cccira wrote:Evo ga moj skromni lanac koji cak nije ni povezan, neg samo onako poredjan :mrgreen:
ImageImage
mmmmmmmmmmmmmmm head rushhhhhhhhhhhh! :homer:
mmmmmmmuuuuuuuuuuuaaaaaaaaahraaaaaaaaahaaaaaahhhh Head Rush... :cekic: :cekic: :cekic:

rider

Post by rider » 29 Oct 2008, 11:43

Ljudi moram da se pohvalim... STIGLA MI JE GLAVA U SKY!!! Idem najkasnije do petka po nju...

KnightOfDoom
Site Admin

Post by KnightOfDoom » 29 Oct 2008, 11:55

Gde ti je do sada bila glava? :lol:

rider

Post by rider » 29 Oct 2008, 12:57

Hehe :) ... Pa carinili ME :)

rider

Post by rider » 06 Nov 2008, 12:17

pu ***** im mater.... izjebali me... Tacnije Randja:) On je tu glavu narucio za sebe... Ovi smradovi nisu znali u prodaji... meni tek stize za 30dana :(

A i odlucio sam da uzmem CE-5 boss chorus... njega znam kako radi... znam da je polychorus dobar ali i boss mi skroz ok... Mrzi me da cekam da mi ono neljubazno osoblje iz ARTISTA u BG nabavlja polychorus i da cekam od 5 dana do 3 meseca, kako oni kazu... CE-5 uzimam skoro sigurno...

Duane
Fenderaš

Post by Duane » 06 Nov 2008, 15:45

rider wrote:pu ***** im mater.... izjebali me... Tacnije Randja:) On je tu glavu narucio za sebe... Ovi smradovi nisu znali u prodaji... meni tek stize za 30dana :(

A i odlucio sam da uzmem CE-5 boss chorus... njega znam kako radi... znam da je polychorus dobar ali i boss mi skroz ok... Mrzi me da cekam da mi ono neljubazno osoblje iz ARTISTA u BG nabavlja polychorus i da cekam od 5 dana do 3 meseca, kako oni kazu... CE-5 uzimam skoro sigurno...
ja bas kontam da je onaj baja koji radi tamo dojaja lik... bas sam bio pre nedelj dana po engleski kolachitj i opusteno...

vbraca
vrabac

Post by vbraca » 06 Nov 2008, 16:27

rider wrote: A i odlucio sam da uzmem CE-5 boss chorus... njega znam kako radi...
Ogromna greska ako mene pitas, ogromna! :?

Z*Z*Z

Post by Z*Z*Z » 06 Nov 2008, 16:31

vbraca wrote:
rider wrote: A i odlucio sam da uzmem CE-5 boss chorus... njega znam kako radi...
Ogromna greska ako mene pitas, ogromna! :?
Potpisujem :) uzimati boss chorus je...hrabro :)

Nyarlathotep
MF veteran

Post by Nyarlathotep » 06 Nov 2008, 20:30

da, ja sma svirao drugarov - plastiketina od zvuka. pazi, ne moras da cekas polychorus, mada je vredan svakog cekanja i mnogo vise, ali pogledaj sta bi mogao drugo... Small Clone, Line 6 Space Chorus (jeste digitalija, ali mi se ucinila OK), nesto matoro po oglasima...

Nyarlathotep
MF veteran

Post by Nyarlathotep » 06 Nov 2008, 20:34

Duane wrote:
rider wrote:pu ***** im mater.... izjebali me... Tacnije Randja:) On je tu glavu narucio za sebe... Ovi smradovi nisu znali u prodaji... meni tek stize za 30dana :(

ja bas kontam da je onaj baja koji radi tamo dojaja lik... bas sam bio pre nedelj dana po engleski kolachitj i opusteno...
vidis, i ja sam sa Glavom do jaja. uvek je bio kul, spreman sa saslusa iskustvo (pogotovo glede efekata u koje se ne razume puno), ali posavetuje ako se radi o djitri ili pojacalu.
doduse, kupio sam kod njega djitru, midi kljavu, Line6 Verbzillu, Peavey mixetu, i privatno preko njega Orange Tiny Terror. a imamo i zajednicke drugare. mozda je zbog toga.
znam ljude koji se zale na veoma losa iskustva, jebiga.

rider

Post by rider » 06 Nov 2008, 20:47

Pa jel bolje da kupujem SMALL CLONE?

Locked