guv'nor wrote:Z*Z*Z wrote:Cestitke Matory, ala sam te procitao

Tacno sam namirisao neki Sun Face

Teško mene izvaliti.

Al' što jes' jes', svaka čast, jedva sam izdršao i prećutao kada si spomenuo to par stranica ranije.
Nego, kako radi DLS?!?!?!?!?! Bila je opasna borba (in mi hed) između OCD-a i DLS-a, ali sam napravio onu glupost sa SoulBender-om, pa sam ga, na kraju, samo zamenio za OCD. Jbga, rešio sam se muka iz nužde!
P.S. Već neko vreme koristim Klona ispred drajva (a iza faza, naravski). Nekako ga prelepo oživi i doda srednje. Kada je iza, uvek ga previše nagoji i udeblja, ako to uopšte i postoji - previše debeo gitarski ton.

DLS je zlo i naopako, glasna i jasna varijacija na temu JTM/JCM - e sad, po meni to je bukvalno preamp pedala s karakterom marshalla, nema tu extra gaina u fazonu "od babe devojka", ako imas trandzu, ili mlohavu gitaru, bolje uzeti OCD ili nesto drugo da doda vishe farbe i masti; Ako imas pristojnog lampasha i low-to-medium pupove (veoma velika razlika izmedju siglova i humova, svaki sa svojim kvalitetima) jbte radi...jako. Meni se vox bukvalno pretvorio u JTMa, mracnog i podmuklog, rezi i fijuce

A ako ga jos (i) stackujes... slaze se sa svim i svacim... spucao sam mosfeta s flat mids modom na 12-11-14 (o'clock) u DLS (rock tj. JTM mod) 11-13-11 i sve to u Klona (standard) 11-11-7...
Sto se tice Klona, sta ja znam, probao sam sve i svasta, vecinom mi godi samo boost - kao dodatni kanal na voxu; Slabo ja tu soliram, vishe mi je "karakter" pedala...
BaalBehrit wrote:Z*Z*Z, sad sam definitivno odlučio da ću uzeti Jamman Solo zato što sam video da lako mogu napraviti footswitch, a ne da dajem 4700 dinara bezveze.

Ako nekome treba šema za footswitch FS3X okačiću.
Baale, to ti i kazem, Jamman Solo... ja cu mozda modati ovaj rc-2 s dodatna 2 switcha na samoj pedali da ne vucem i u****i footswitch
cccira wrote:@Z*Z*Z: za sta koristis m9 u ovom setapu?
Ko sto kaze koleza spejsmen... u sustini: 1. looper, 2. filteri, delayi, reverbi i poneka modulacija - a i sam M9 je svemir za sebe, da nisam dokoni perfekcionista, sve bi ostalo od pedala batalio... Ovaj setup je za solo svirke - ja u svemiru, sviram uspavanku za kraj covecanstva... U bendu, koristim samo FF,
Rax13 wrote:@Z*Z*Z:
Rax13 wrote:Sta je Eclipse?

Raxe,
All that you touch
All that you see
All that you taste
All you feel...
u mom slucaju, rocket mi odradio predivnu repliku proco rata
Baba Slim wrote:Svaka čast i Guv'nor-u i Z*Z*Z-u
@Z*Z*Z - Koliko košta M9? Vidim kolika mu je cena na Thomann-u, ali me zanima koja je brojka kod nas... Hvala.

Hvala druze, M9 nisam jos vidjao rabljen kod nas, ja sam ga dobavio "od preko"...
Uf... kakav post... jos dobijem notice da imam previse smajlija