Predstavite Vaš Lanac Gitarskih Efekata
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Predstavite Vaš Lanac Gitarskih Efekata
Dvejne, poslednji yajebantski Mohikance, ne daj se gudgajzima i puritancima!
jebiga brate, izbanjavali me iz omiljenog podforuma, sad sam osudjen na ove teme o opremi... nema više i mohikanci po rezervatima završiliBluesko wrote:Dvejne, poslednji yajebantski Mohikance, ne daj se gudgajzima i puritancima!
-
Da ne otvaram novu temu , koju bi ste mi kompresorsku pedalu preporucili, a da nije Boss CS3?
Imam Telekastera i Fender The Twin,dakle cisto da cistije i klinastije ne moze biti. Jazz/Funk/Blues je u pitanju, ako je to bitno za izbor pedale. Imam kao opciju Marshall Edward Compressor, mada mnogi ovde ne vole ni da pominju Marshall pedale, a vidim i neki Artec za neke male novce na K/P.
Svaka ideja bi mi dobro dosla.
Imam Telekastera i Fender The Twin,dakle cisto da cistije i klinastije ne moze biti. Jazz/Funk/Blues je u pitanju, ako je to bitno za izbor pedale. Imam kao opciju Marshall Edward Compressor, mada mnogi ovde ne vole ni da pominju Marshall pedale, a vidim i neki Artec za neke male novce na K/P.
Svaka ideja bi mi dobro dosla.
Iskreno, nisam primetio da ljudi po forumu ne vole Marshall pedale ... Ukusi su razliciti, ali to su jaaako dobre pedale i u opste ne zaostaju za Bossom, a, usudio bih se reci, mozda su i bolje. Nemam iskustva s Artec-om, ali bih Marshallu dao blaaagu prednost.
U svakom slucaju, probaj obe.

Duane wrote:jebiga brate, izbanjavali me iz omiljenog podforuma, sad sam osudjen na ove teme o opremi... nema više i mohikanci po rezervatima završiliBluesko wrote:Dvejne, poslednji yajebantski Mohikance, ne daj se gudgajzima i puritancima!

-
Blingo wrote:Iskreno, nisam primetio da ljudi po forumu ne vole Marshall pedale ... Ukusi su razliciti, ali to su jaaako dobre pedale i u opste ne zaostaju za Bossom, a, usudio bih se reci, mozda su i bolje. Nemam iskustva s Artec-om, ali bih Marshallu dao blaaagu prednost.
Ma ne znam, negde sam naleteo na pricu da treba izbegavati Mrshall pedale. Mada, to mu dodje opet neko uopstavanje.
Hvala na savetu.
Aaa vas dvojica ste u alajansu, sad vidim kakve se sve malverzacije ovde odvijaju...Bluesko wrote:Duane wrote:jebiga brate, izbanjavali me iz omiljenog podforuma, sad sam osudjen na ove teme o opremi... nema više i mohikanci po rezervatima završiliBluesko wrote:Dvejne, poslednji yajebantski Mohikance, ne daj se gudgajzima i puritancima!

vertigo:
za tele twang mislim da ti treba nesto dyna comp-ovsko.znaci ili pravi oridjinal mxr dyna comp ili neke kopije ako nemas para za oridji.imo' ja behringerovu kopiju,nova staje nesto sitno preko 2k dinara,ok sljaka ali je ja nisam u tom kontekstu koristio,pa probaj prvo.
za tele twang mislim da ti treba nesto dyna comp-ovsko.znaci ili pravi oridjinal mxr dyna comp ili neke kopije ako nemas para za oridji.imo' ja behringerovu kopiju,nova staje nesto sitno preko 2k dinara,ok sljaka ali je ja nisam u tom kontekstu koristio,pa probaj prvo.
Kad god vidim DE7 bude mi zao sto sam ga prodao. Izvanredan delay.
a sto prodajes carbon copy?
cini mi se da sam ga video,na oglasu,ako se mozda ne varam.. 

pa da kupi DE7!?muki17 wrote:a sto prodajes carbon copy?cini mi se da sam ga video,na oglasu,ako se mozda ne varam..

Ma da, jako dobar!Funkomat wrote:Kad god vidim DE7 bude mi zao sto sam ga prodao. Izvanredan delay.