bancika wrote: ↑14 Mar 2017, 11:07
nema svrhe, u pravu si, ziv bio
Šta sad? Hajde da izgubimo dan i raspravljamo o tome zašto su u BJ stavili običan kalaj a ne zlatne niti? Jer zlato bolje radi? Ne shvataš ti mene očigledno, raspravljaš kao neki audiofil koji traži dlaku u jajetu. Ne mora sve da bude vrhunski a po JUSU.
Ima ljudi koji sviraju i ne razmišljaju da li je pojačalo PTP sa vojnim karakteristikama ili PCB iz Kine ako je ono pouzdano i daje dobar ton na bini. BJ sviraju mnogi poznati i u svetu, a kod nas cenjeniji bendovi u klubovima.
Hajde budi iskren, da li bi u klubu prišao i smarao ljude zašto sviraju to pojačalo jer nema lampaški reverb, PTP vodove, ima lošu ploču, zvučnik, ne znam šta koj moj, i nije po merilima nekih experata iz nekih internet blogova? Šta bi im rekao? Prodaj to sranje i kupi drugo? Zar ne misliš da nije sve u tome koje su komponente, već malo i u brendu, dizajnu a bogami i ideji koju je neko realizovao davno i koja je i dalje na snazi? Da se kvari i dimi, niko ga ne bi hvalio i cenio. Znači, valja pojačalo sigurno. Sad ja ne razumem zašto su mu crevca takva kakva jesu. E boli me Q za to iskreno ako radi. Poz.