Da li se isplati tolika razlika u ceni?

Izrada, održavanje, saveti...

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

Post Reply
andrej]

Re: Da li se isplati tolika razlika u ceni?

Post by andrej] » 06 Apr 2015, 22:55

ti se slobodno ne vracaj sa dosadasnjim stavom. za neke stvari mozes bacati filozofiju, al druge su veoma egzaktne. a, realno, ne znas nista o analognom delay-u.

Cope

Post by Cope » 06 Apr 2015, 23:13

Dileja je dileja, i nemoš mu objasniti da je dileja jer je dileja - bilo analogna ili digitalna! :O.o:

Overdrive

Post by Overdrive » 06 Apr 2015, 23:27

Cope wrote:Dileja je dileja, i nemoš mu objasniti da je dileja jer je dileja - bilo analogna ili digitalna! :O.o:

http://www.kupujemprodajem.com/Kangaroo ... d=20428428

:bambi:

komil

Post by komil » 06 Apr 2015, 23:39

Meni je nejasno zašto bilo ko smatra da neki forum mora da bude neko... apsolutno savršenstvo? I to nečeg što postoji samo u njihovoj glavi? Kad se ispostavi da nešto nije savršeno na forumu, ljudi se onda osećaju iznevereno? Nadrealno je takvo razmišljanje... Kakva crna politika, linč, kakvi bakrači, to su preteške reči, ako na forumu ima nešto ćaskanja, to je to. Nivo foruma treba da bude na nivou: malo neobaveznog ćaskanja u nekoj atmosferi gde povremeno neko dobije besplatan savet koji nekako možda uspe i da iskoristi za svoj slučaj, možda povremeno upozna nekog čoveka kompatibilnih interesovanja.
Svo ovo kukanje zaista zvuči kao da ovde postoji neki plen, neka vatra pa se sad neko takmiči da bude bliže vatri da se ogreje? Što je najsmešnije, mislim da je potpuno očigledno svakome da ne postoji ništa slično. Iz moje perspektive, ovde nema ničega oko čega bi ljudi mogli da se svađaju, apsurd je da se ljudi svađaju oko jednog velikog ništa.
p.s.
Nije problem u starim članovima, evo npr. novi članovi mnogo su luđi :lol: : Zamisli, npr. mnogi smatraju da im je neko nešto dužan jer su se registrovali na besplatan forum.

tHe bLuEsMaN

Post by tHe bLuEsMaN » 07 Apr 2015, 03:08

Citao sam prve i poslednjih par strana. Toliko mi je vreme dozvolilo, neko je napisao a i ja sam se isto zapitao kad sam video ovoliko strana, kako je covek koji ne zna sta hoce i pritom vrlo svojeglav i sto je neko rekao uspaljen (ja bih iskoristio rec budala) uspeo da digne ceo forum na noge. Ranijih godina su administratori redovno sankcionisali ovakve slucajeve koji dizu tenziju i ruse kolektiv i slogu na forumu. Bilo ih je raznih ali ni prema jednom forumasi nisu bili ovako strpljivi i tolerantni, tako da decko ako ovo citas trebao bi da se svima izvines i budes zahvalan na paznji. Ne upustaj se u stvari o kojima ne znas nista, sedi kuci i vezbaj.

Kristijan
Uvaženi član

Post by Kristijan » 07 Apr 2015, 07:01

Види, како год да се уређује форум - биће оних којима ће то да смета, тако да ја немам намеру да сада посебно браним овај или онај приступ. Мој је став да је боље да се човек каје због оног што је урадио него због оног што није урадио, тако да генерално немам неку фрку да погрешим у доношењу одлуке. Некад сматрам да је нешто толико бесмислено да мора одмах да се брише, а некад сматрам да је добро да остане као наше огледало. Не стојим увек уза начина на који сам нешто рекао, али увек стојим иза онога шта сам рекао. Некима то одговара, а некима не одговара, и ја сам савршено спокојан с таквим стањем ствари.

Funkomat
MF veteran

Post by Funkomat » 07 Apr 2015, 08:48

upravo

umart

Post by umart » 22 Jun 2015, 14:33

samo da se razumijemo,nikako ne trpajte djeda u isti kos sa raznoraznim diletantima koji nalete na forum.to sto je djed prolupao je neka sasvim druga prica i nije od juce,kao predhodno pomenuti diletanti.prije nego sto me optuzite za advokatisanje tipa drveno,ne,ne mislim da je djed neko otelotvorenje istine jer se prosetao po amerikama,indijama i diljem planete i vidio i saznao ponesto,ali samim tim nikako ne zasluzuje bar istu kategorizaciju kao i ovi juCjub eksploreri.

da je ovaj forum sekta - jeste,samo sto to nije kraj univerzuma kao sto se predstavlja.na svakom forumu postoje sekte i kruzoci pa se planeta i dalje okrece a vasiona siri.to sto vas ova sekta odje nece ne znaci a nedje ne postoji neka koja bi vas objerucke prihvatila,ako vec potreba za prihvatanjem od artificijelnih onlajn indentiteta je nesto sto vam je bas bas neophodno u zivotu.rokajte dalje i ovce site i vukovi na broju.

Cortex
The Necromancer

Post by Cortex » 22 Jun 2015, 16:08

matori jel ti nisi imao internet dve godine pa si ga sad ponovo nasao...

i sto bre necrobump na ovu ukusno umrlu temu...

umart

Post by umart » 22 Jun 2015, 17:34

nije necro,par mjeseci samo. :)

a i prozivate mi djeda,nisam mogao to cutke da otrpim stvarno.a dos'o da pohvalim javno oboss-a,pa rekoh da vidim sta se radi.sve sto treba da me ocerate je kao i prosli put da me iznapusavate sto kritikujem domace graditelje.

Overdrive

Post by Overdrive » 05 Aug 2015, 23:25

ssmc
Floyd

Post by ssmc » 06 Aug 2015, 00:29

Overdrive wrote:
Putevi pedala od Kolumbije pa na dalje Vol. 1

Cortex
The Necromancer

Post by Cortex » 06 Aug 2015, 11:57

ah...to je onaj johnny de marco wannabe cija je omiljena drive pedala Gainiac Saxonizer™

clapton

Post by clapton » 06 Aug 2015, 14:30

malo i Greg Koch-a kopira. dosadan ko proliv a i slab svirach.

d-e-x

Post by d-e-x » 09 Aug 2015, 16:02

jel koristi neko beyang delay ad-8 pedalu? vidim da par ljudi sa foruma ima ad-10 delay,baby boom. hocu da narucim sa neta neku delay pedalu pa me zanimaju vasa iskustva sa beyang delay pedalama.

Post Reply