Da li se isplati tolika razlika u ceni?
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
- tommytigh77
Re: Da li se isplati tolika razlika u ceni?
Na to sam otprilike i mislio kad sam pre i-ha-haj napisao ono mislim o toj pedali na ovoj ničim izazvano vaskrsloj temi. Retki su analogni dilejevi koji preko 300ms i dalje zvuče koliko-toliko pismeno (on top of my head, Deluxe Memoryman)... Prosto, ograničenje tehnologije. Tu Bright verziju nisam probao.
a tek ovo:Overdrive wrote:http://www.kupujemprodajem.com/Vintage- ... lter_id=18
mislim da će ovo nekome zgodno doći
https://www.kupujemprodajem.com/Korg-St ... d=58891285 500 evrići

Prodao sam isti takav za 30 eura, preko istog sajta, KP. I to jedva prodao za te pare.Overdrive wrote:http://www.kupujemprodajem.com/Vintage- ... lter_id=18
dobro taj lik se time bavi... cenice najvise sto moze 

Toliko i vredi!komil wrote:Prodao sam isti takav za 30 eura, preko istog sajta, KP. I to jedva prodao za te pare.Overdrive wrote:http://www.kupujemprodajem.com/Vintage- ... lter_id=18
Osećam...toliko toga u ovomeFenderica wrote: da li si ti imao ovu pedalu, svirao na njoj pa znaš da je toliko loša

Što ne bi mogao to da napiše? Čak i da nije tačno.Fenderica wrote: Mislim, kako neko može da ovako nešto napiše za pedalu koju sviraju priznati muzičari?
Pazi, to si ti rekaoFenderica wrote: Glupi su ovi profesionalci ne znaju ništa

Jeste napisao to čovek iako pedala ima i papski sertifikat.Fenderica wrote: Da ti napišeš da je Carbon Copy djubre, koja ne radi kao analogni dilej, koji nema muda za duža ponavljanja a pedala ima preko 600 milisekundi ponavljanja, kompletno analogno kolo bazirano na BBD čipovima, i svetsku slavu, priznata od pro muzičara, i to je "djubre"?
Koja? De preciziraj.Fenderica wrote: Pa šta nije djubre? Ona go'na od ručnih radova koja pune KP oglase?

Jel' jesu?Fenderica wrote:To su pravi "analogni dileji"? Jel da'?
tommytigh77 wrote: Carbon Copy je overhype đubre, niti radi kao verodostojan analog delay, niti ima muda za duža ponavljanja

Historik wrote: Cipovi koji su u nju ugradjenji nisu predvidjeni za delay duzi od 300ms

Da razjasnim. Stavljena su dva BL3208a čipa, što je pandan starom MN3208 čipu. Ono što je bitno je vreme kašnjenja od 102,4ms za jedan čip (dakle 204,8ms za dva) koje je po datasheet-u deklarisano kao maksimalno. Oni lepo uzmu ta dva čipa i napucaju ih na 600ms i pošto su toliko ih napucali, cepe filter na neku fino nisku frekvenciju (daj bože 1kHz) da ne bi klok pravio probleme. Uzmimo posle DMM za primer. I njegova krajnja podešavanja su malo preklokovana pošto idu do 450ms a po specifikaciji MN3005 (jedan je 204,8ms) ne bi trebalo da se prelazi ~410ms s' tom razlikom da je filter postavljen na nekih ~3,5kHz a i oni nisu baš toliko divljali kao ovi iz Dunlop-a, no svejedno se čuje kada se otpanji delay na maksimum. Ne znam ni što sam ovo pisao kada je sve manje više jasno kako rade te stare naprave bazirane na BBD kolima. A da sada sam se setio, ali neću napisati....hehehehehehe.....HAHAHAHAHAHAHAHAHA

Kako se usudjuješ da diraš u svetost?!ssmc wrote:Osećam...toliko toga u ovomeFenderica wrote: da li si ti imao ovu pedalu, svirao na njoj pa znaš da je toliko loša![]()
Što ne bi mogao to da napiše? Čak i da nije tačno.Fenderica wrote: Mislim, kako neko može da ovako nešto napiše za pedalu koju sviraju priznati muzičari?
Pazi, to si ti rekaoFenderica wrote: Glupi su ovi profesionalci ne znaju ništa![]()
Jeste napisao to čovek iako pedala ima i papski sertifikat.Fenderica wrote: Da ti napišeš da je Carbon Copy djubre, koja ne radi kao analogni dilej, koji nema muda za duža ponavljanja a pedala ima preko 600 milisekundi ponavljanja, kompletno analogno kolo bazirano na BBD čipovima, i svetsku slavu, priznata od pro muzičara, i to je "djubre"?
Koja? De preciziraj.Fenderica wrote: Pa šta nije djubre? Ona go'na od ručnih radova koja pune KP oglase?![]()
![]()
Jel' jesu?Fenderica wrote:To su pravi "analogni dileji"? Jel da'?
tommytigh77 wrote: Carbon Copy je overhype đubre, niti radi kao verodostojan analog delay, niti ima muda za duža ponavljanja
![]()
Historik wrote: Cipovi koji su u nju ugradjenji nisu predvidjeni za delay duzi od 300ms![]()
Da razjasnim. Stavljena su dva BL3208a čipa, što je pandan starom MN3208 čipu. Ono što je bitno je vreme kašnjenja od 102,4ms za jedan čip (dakle 204,8ms za dva) koje je po datasheet-u deklarisano kao maksimalno. Oni lepo uzmu ta dva čipa i napucaju ih na 600ms i pošto su toliko ih napucali, cepe filter na neku fino nisku frekvenciju (daj bože 1kHz) da ne bi klok pravio probleme. Uzmimo posle DMM za primer. I njegova krajnja podešavanja su malo preklokovana pošto idu do 450ms a po specifikaciji MN3005 (jedan je 204,8ms) ne bi trebalo da se prelazi ~410ms s' tom razlikom da je filter postavljen na nekih ~3,5kHz a i oni nisu baš toliko divljali kao ovi iz Dunlop-a, no svejedno se čuje kada se otpanji delay na maksimum. Ne znam ni što sam ovo pisao kada je sve manje više jasno kako rade te stare naprave bazirane na BBD kolima. A da sada sam se setio, ali neću napisati....hehehehehehe.....HAHAHAHAHAHAHAHAHA
Ne uzimaj uzalud imena svetoga Carbona svoga....njega koriste zvijezde....i mjesec!
Sve je to deo mog sumbliminarnog plana i slanja nadsvesne poruke u nadi da će plaaaaaaaaaaaaaaan uspetitocilj wrote:Kako se usudjuješ da diraš u svetost?!

ssmc wrote:Sve je to deo mog sumbliminarnog plana i slanja nadsvesne poruke u nadi da će plaaaaaaaaaaaaaaan uspetitocilj wrote:Kako se usudjuješ da diraš u svetost?!
Мислиш на масоне и илуминате у хендмејд верзији?
Naravno! A sve mi se jasno ukazalo kada sam ugledao onaj trougao od Dark side of the moon. Ali dok sam slušao na gramofonu! Tada se okreće taj trougao i samo pažljivim posmatranjem i slušanjem mogu se čuti te posebne frekvencije i submineralni glasovi. Ali moi glasnik™ je banovan i sad nema ko da širi rečtocilj wrote:Мислиш на масоне и илуминате у хендмејд верзији?

Ali! Ne će ti uspeti! (da li ide jedan ili dva razmaka kod ne će...) Jer tu sam ja, ja sam na svetloj strani zemlje i meseca i boriću se do smrti protiv vas Laminata koji bi da kontrolišete celu galaksiju. Smrt laminatu! 

...i sper-ploci!