Predstavite Vaš Lanac Gitarskih Efekata
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Predstavite Vaš Lanac Gitarskih Efekata
odseci mu kondenzator broj 22
Menjao sam ga za muff 

Super što je lik hteo da odradite trampu... Javi utiske kad stigne Muff, uz malo sreće to će biti to što ti rešava stvar. 

evo, danas mi je stigao sm fuzz. nemam reći oko dizajna, izrade, ... ma svega! sve je totalno profi.
sutra dolazi na red proba. pa da vidimo, šta smo to kupili.
Chestitke! Super izgleda! Sad sam slushao demo-e na YT. Dobro zvuchi. Vidim da ga koristi brdo ljudi koji sviraju strata.
Edit: odlichno radi na svim gitarama i magnetima.
Edit: odlichno radi na svim gitarama i magnetima.
http://www.kupujemprodajem.com/Artec-Po ... id=5804350
Isaplati mi se uzeti ovo za ove pare da se malo zezam? Ne očekujem neki kvalitet
Ili da preporučite neki wah do 50evr.
Isaplati mi se uzeti ovo za ove pare da se malo zezam? Ne očekujem neki kvalitet

Da, uvek mozes da ga prodas za te pare, ako nista drugo.Bojjan96 wrote:Isaplati mi se uzeti ovo za ove pare da se malo zezam?
evo ovako. juće sam imao dovoljno vremena, da se poigram sa novom igračkom. šta da kažem? bez preterivanja mogu slobodno reći, da sam sa fuzzevima završio!!!
pedala ima sve, ali stvarno sve, što sam od nje očekivao. volume potom na gitari (od 6 do 10) dobiješ sve: od blagog chruncha do totalno ludog, toplog i masnog fuzza, koji je (po potrebi) distorziran baš toliko, koliko treba. najbliža usporedba je sa onim čarobnim tonom garrya moora, što nije ni tako čudno, jer bazira na "starom brit zvuku" ali sa jednom bitnom razlikom: mnogo čišći i transparentan zvuk, iako sviraš neke čudne disharmonije i makar fuzz bio otvoren i do kraja.
manjih problema je bilo, kad sam ga stavio u lanac kao prvog. pojavljivao se neki dodatni broom, ali sam to jednostavno rešio time, da sam ga stavio kao pretposlednjeg - samo je wah iza njega. najviše me oduševila kombinacija sa chorusom, gde se, ako se tone pot zatvori pootpuno, dobije pravi stari orguljaški hammond B3 zvuk. odlično za pratnju, a ako sviraš solo, zvući kao scofield.
ja više manje sviram single coile, ali i sa humbuckerima radi jednako dobro. i još nešto: napravljen je (iako germaniumski) tako, da temperature uopšte ne utiću na ton, kao kod starih fuzz pedala!
u glavnom: nije mi žao para - ova pedala radi kako treba!
pedala ima sve, ali stvarno sve, što sam od nje očekivao. volume potom na gitari (od 6 do 10) dobiješ sve: od blagog chruncha do totalno ludog, toplog i masnog fuzza, koji je (po potrebi) distorziran baš toliko, koliko treba. najbliža usporedba je sa onim čarobnim tonom garrya moora, što nije ni tako čudno, jer bazira na "starom brit zvuku" ali sa jednom bitnom razlikom: mnogo čišći i transparentan zvuk, iako sviraš neke čudne disharmonije i makar fuzz bio otvoren i do kraja.
manjih problema je bilo, kad sam ga stavio u lanac kao prvog. pojavljivao se neki dodatni broom, ali sam to jednostavno rešio time, da sam ga stavio kao pretposlednjeg - samo je wah iza njega. najviše me oduševila kombinacija sa chorusom, gde se, ako se tone pot zatvori pootpuno, dobije pravi stari orguljaški hammond B3 zvuk. odlično za pratnju, a ako sviraš solo, zvući kao scofield.
ja više manje sviram single coile, ali i sa humbuckerima radi jednako dobro. i još nešto: napravljen je (iako germaniumski) tako, da temperature uopšte ne utiću na ton, kao kod starih fuzz pedala!
u glavnom: nije mi žao para - ova pedala radi kako treba!
super!
ako budesh imao neki snimak, ajde postavi chisto malo da chujemo karakter fuzz-a
ako budesh imao neki snimak, ajde postavi chisto malo da chujemo karakter fuzz-a

to još nikada nisam radio, ali eto snači ću se nekako, da dobijete neku okvirnu sliku zvuka!
poz
poz
Odlično, čestitam na prinovi!
Još kad bismo napravili jednom neki Fuzz Summit!
Još kad bismo napravili jednom neki Fuzz Summit!
Apsolutno fenomenalna ideja!
Sjajno!
KO ce da otvori temu???
Fuzz Weekend!
Rage of the pedal lords will be enormous!
Sjajno!
KO ce da otvori temu???
Fuzz Weekend!
Rage of the pedal lords will be enormous!
Gde je tu muzika?
sounds like a gay orgyCortex wrote:Rage of the pedal lords will be enormous!

Yuhuu! Ko ce da mi pozajmi kozne pantalone?!