Predstavite Vaš Lanac Gitarskih Efekata

Izrada, održavanje, saveti...

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

Locked
guv'nor

Re: Predstavite Vaš Lanac Gitarskih Efekata

Post by guv'nor » 08 Jan 2009, 00:58

xspaceman wrote:@rider ima da najebesh!
:lol:
GuitarGeek wrote: Q: I've seen people posting their own crude versions GuitarGeek-style setups on the internet using your images. Can I do the same?
GuitarGeek: Only if you like breaking copyright laws and doing hard time in a federal prison.
:rlol:
Ko zna na sta li se ovo odnosi... :mrgreen:
Last edited by guv'nor on 08 Jan 2009, 01:02, edited 2 times in total.

rider

Post by rider » 08 Jan 2009, 01:00

Pa kome treba da se izvinim... evo odma' idem ... jako mi je zao :P

Z*Z*Z

Post by Z*Z*Z » 10 Jan 2009, 03:04

Eto Rider, da si se uradio u paintu k'o ja, sve bi ti bilo oprosteno, ovako...sta reci... Moj geek rig je nastao:
a) kliktanjem po belim pikselima, nekom carolijom su postajali crni, sivi, zeleni...psihodelija
b) dugogodisnjim iskustvom u koriscenju programa kao sto su AutoCAD, Maya, 3DStudioMax...
c) ___________________________________________________________________________ ( dopisati vasu varijaciju)

Duane
Fenderaš

Post by Duane » 10 Jan 2009, 14:34

guv'nor wrote:
xspaceman wrote:@rider ima da najebesh!
:lol:
GuitarGeek wrote: Q: I've seen people posting their own crude versions GuitarGeek-style setups on the internet using your images. Can I do the same?
GuitarGeek: Only if you like breaking copyright laws and doing hard time in a federal prison.
:rlol:
Ko zna na sta li se ovo odnosi... :mrgreen:
konacno ces se prebaciti na bluz... vidim ja...

rider

Post by rider » 14 Jan 2009, 22:55

o my god trnrnr... Oh my sweet lord... trnrtr... :)

BaalBehrit

Post by BaalBehrit » 14 Jan 2009, 23:53

Je l' zna neko gde se može uzeti Behringer PB1000 pedal board, a da to nije Mitros? Juče sam zvao, rekli mi da imaju na stanju, odem kod njih, kažu imali popis, piše na kompjuteru da ima 4 komada, ali ih nema nigde u magacinu, kao zvaće me do kraja nedelje, al' ja kapiram da nema ništa od toga.

Blingo

Post by Blingo » 15 Jan 2009, 00:03

Daj bože da grešim, ali mislim da to nigde nećeš naći...

Rocket Roll

Post by Rocket Roll » 15 Jan 2009, 01:39

Artist? Oni su generalni zastupnici Behringera.

Nyarlathotep
MF veteran

Post by Nyarlathotep » 15 Jan 2009, 13:44

BaalBehrit wrote:Je l' zna neko gde se može uzeti Behringer PB1000 pedal board, a da to nije Mitros? Juče sam zvao, rekli mi da imaju na stanju, odem kod njih, kažu imali popis, piše na kompjuteru da ima 4 komada, ali ih nema nigde u magacinu, kao zvaće me do kraja nedelje, al' ja kapiram da nema ništa od toga.
jbg, ja sam ga tamo uzeo, dok je jos Nemanja tamo radio.

BaalBehrit

Post by BaalBehrit » 27 Jan 2009, 00:37

Zvao sam danas mitros, kažu imaju i da su mi sačuvali, otišao i kupio i vrlo sam zadovoljan. :D Samo što je malo skuplje nego što je bilo pre, sad je 7900 dinara, a bilo je 7000 koliko se sećam.

Blingo

Post by Blingo » 27 Jan 2009, 00:50

Recesija...
skače evro...
Odosmo u Honduras!

Funkomat
MF veteran

Post by Funkomat » 27 Jan 2009, 02:56

Bas mi glupo sto i Boss i Behringer imaju te unapred izbusene penaste pedalboardove. Mnogo bolje moze da se iskoristi prostor kad se pedale lepe cickom.
Mislim... ne bih se bunio da imam 12 pedala istih dimenzija ali... ko to ima...? :?

nemanjavelimirovic
u zemlji telecastera

Post by nemanjavelimirovic » 27 Jan 2009, 13:51

E ovako, da ne otvaram temu novu bez potrebe...U dilemi sam...
Imao sam ranije brda nekih pedala, nikad procesore. Vremenom sam isprodavao maltane sve i ostao mi je samo daphon overdrive (koji za divno cudo jako lepo zvuci) i DS2 kao dist deo pakovanja i naravno DUNLOP CRY BABY, koji ionako slabo koristim. Ponovo sam se zainteresovao za FLANGER, PHASER, CHORUS pa cak i DELAY i ECHO efekte. Imam dva lampaska matora pojacala....
Kratko i jasno...da li ponovo da uzimam pedale ili da se zadovoljim nekom digitalijom...napominjem za dist mi i ne treba nista vishe, osim sto cu kasnije sigurno ponovo da pazarim neku PRO CO RAT ili Turbo RAT pedalu. Stil svirke je "alternativa"...stagod to znacilo :mrgreen:
I drugo pitanje...posto imam semihollow gitaru (pored telekastera), koja naravno "pishti" na vecem drajvu (DS2 - turbo mod na 12h ili DS1mod, na vishe od 15h), da li neko ima iskustva koja pedala moze da se koristi na semihollow gitarama, da ima drive-a vishe nego overdrive a da ne pishti? :D ....ima li takve? :mrgreen:

Unapred zahvalan!
PS, ako mi savetujete neki procesor (moguce da ce i takvih biti), obrazlozite zasto bas taj...naravno da pomenem i da mi je budget tanak tako da ono fora 200-300E ne dolazi u obzir...Svetska kriza nastupila :lol: :lol: :lol:

nenadnenad

Post by nenadnenad » 27 Jan 2009, 15:07

BaalBehrit wrote:Zvao sam danas mitros, kažu imaju i da su mi sačuvali, otišao i kupio i vrlo sam zadovoljan. :D Samo što je malo skuplje nego što je bilo pre, sad je 7900 dinara, a bilo je 7000 koliko se sećam.
-

deluje kewl , jedino to sto nemanja kaze za pedale razlicitih dimenzija

Rocket Roll

Post by Rocket Roll » 27 Jan 2009, 15:34

nemanjavelimirovic wrote:...da li neko ima iskustva koja pedala moze da se koristi na semihollow gitarama, da ima drive-a vishe nego overdrive a da ne pishti?
Crowther Hot Cake, i tako ta škola drajvova koja nema preterane visoke niti puno srednjih.

Locked