E ovako, da ne otvaram temu novu bez potrebe...U dilemi sam...
Imao sam ranije brda nekih pedala, nikad procesore. Vremenom sam isprodavao maltane sve i ostao mi je samo daphon overdrive (koji za divno cudo jako lepo zvuci) i DS2 kao dist deo pakovanja i naravno DUNLOP CRY BABY, koji ionako slabo koristim. Ponovo sam se zainteresovao za FLANGER, PHASER, CHORUS pa cak i DELAY i ECHO efekte. Imam dva lampaska matora pojacala....
Kratko i jasno...da li ponovo da uzimam pedale ili da se zadovoljim nekom digitalijom...napominjem za dist mi i ne treba nista vishe, osim sto cu kasnije sigurno ponovo da pazarim neku PRO CO RAT ili Turbo RAT pedalu. Stil svirke je "alternativa"...stagod to znacilo
I drugo pitanje...posto imam semihollow gitaru (pored telekastera), koja naravno "pishti" na vecem drajvu (DS2 - turbo mod na 12h ili DS1mod, na vishe od 15h), da li neko ima iskustva koja pedala moze da se koristi na semihollow gitarama, da ima drive-a vishe nego overdrive a da ne pishti?

....ima li takve?
Unapred zahvalan!
PS, ako mi savetujete neki procesor (moguce da ce i takvih biti), obrazlozite zasto bas taj...naravno da pomenem i da mi je budget tanak tako da ono fora 200-300E ne dolazi u obzir...Svetska kriza nastupila