Da....proveravao sam lemove na Klotz+neutrik vishe puta i sve je ok.
Kablovi
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Kablovi
Vodecji se iskustvom ljudi sa foruma da prave svoje kablove , i ja sam napravio jedan. Koristio sam Klotz GY107 i dva Neurik dzeka. Sve sam ja to cool zalemio i na kraju se razocharao. Imam nekako tamniji, zatvoreniji ton. Kao da mi neke frekvencje fale
Poredim ga sa Fender California kablovima koje sviram vecj godinama. Ovi Fenderovi daju nekako chist ton, shirok, jasan, gitara prosto peva.... Koja je fora???
Bravo !!! Najnormalniji odgovor !nemanjavelimirovic wrote:Ja koristim one koji rade..a oni koji prekidaju me nerviraju pa ih zalemim....
- Rocket Roll
Ne znam zaistaTufli wrote:Vodecji se iskustvom ljudi sa foruma da prave svoje kablove , i ja sam napravio jedan. Koristio sam Klotz GY107 i dva Neurik dzeka. Sve sam ja to cool zalemio i na kraju se razocharao. Imam nekako tamniji, zatvoreniji ton. Kao da mi neke frekvencje falePoredim ga sa Fender California kablovima koje sviram vecj godinama. Ovi Fenderovi daju nekako chist ton, shirok, jasan, gitara prosto peva.... Koja je fora???
Pa Klotz+Neutrik je od 4 metra, a Kalifornija je 5 metara.
- Rocket Roll
Sve gore i gore
Šta kaže multimetar, kolika je kapacitivnost Klotzu a kolika Kaliforniji?
E, nemam tu spravicu pa nemogu da izmerim. Ona bi mozda reshila misteriju. Ali nema veze, sve ok 
Uzeo sam neke Stagg-ove od 6 metara. Kostali 690 din u Mitrosu.
- mislim_stvarno
to su uzasni kablovi...fiti93 wrote:Uzeo sam neke Stagg-ove od 6 metara. Kostali 690 din u Mitrosu.
Koristio sam ih godinu ili dve (2 ili 3 kabla sam promenio), i kad sam posle toga presao na planetwaves
Pa ja nisam bio pri kinti, a hitno su mi trebali kablovi.
Ja koristim neki Fender ljubičasti, evo 2 godine i i dalje radi...
- sirac-šunka
- vragolan
Ja sam si pazario par Warwick RockCable 3m 450din i ekstra su mi! 
- Nob.Venoda
Cordial by Neutrik. Prvi put chujem
Al dobar je, vrlo izdrzljiv (u odnosu na one koje sam ranije koristio
). Platio sam ga oko 1000 kinti u Mega Musicu...
Ja medju kablovima imam jedan Stagg od 6m (bio, sad je mozda 5) koji koristim jos od kada sam poceo da sviram skoro, znaci oko 8-9 godina, samo sto je izgubio eto na duzini, i promenio 10-ak pari dzekova...
Ali ja sam klavijaturista, ne mrdam i ne skacem sa instrumentom, uvek je stradao tamo gde se najvise lomi, blizu dzekova.
I da, uzimam kad treba one najgore dzekove u radio klubu, rade posao, brzo crkavaju, ali jeftini su.
Ali ja sam klavijaturista, ne mrdam i ne skacem sa instrumentom, uvek je stradao tamo gde se najvise lomi, blizu dzekova.
I da, uzimam kad treba one najgore dzekove u radio klubu, rade posao, brzo crkavaju, ali jeftini su.
- turbosarma
a bre ljudi gajtan ko kajtan, samo da radi....
ali jedno je sigurno: ne smes gajtana da ostavis samog ni 5min. odma se umrsi.....
ali jedno je sigurno: ne smes gajtana da ostavis samog ni 5min. odma se umrsi.....
- mislim_stvarno
Velika je razlika izmedju stagga i recimo planet waves od oko 6m, veruj...turbosarma wrote:a bre ljudi gajtan ko kajtan, samo da radi....