Evo moje skromno misljenje... probao sam DigiT. metal master i Death Metal .... sve je to "riza".. znam ja da mi svi hocemo za sto manje para sto vise "safta" ali to ne ide, **** ga. Eto u Artistu sam vidio (ovdje kod nas u BiH) imaju Boss pedala i sve su oko ili ispod 4000 dinara ... tako da jedan Boss DS1, legendarna distorzija (ona narandzasta), sigurno moze zadovoljiti vecinu gitarista, koji god stil oni svirali.... ne zaboravite da vas zvuk ovisi o kompletnom lancu od gitare preko kablova i pedala do pojacala... ne mozete samo pedalom odredjivati vas zvuk. kao sa racunarima... vas rig je dobar onoliko koliko je dobra najslabija karika u njemu. Nemojte osuti po meni da pametujem, ovo samo dobromanjerno govorim, prvenstveno mladim gitaristima koji od ovih pedala ocekuju tako mnogo, a one zapravo nisu noseci stub vaseg upecatljivog tona na bini ili na probi.
Hocu reci da ne postoji ni jedna pedala u rangu stomp boksova sa rasponom cijena od 4000-6000 dinara da moze politi na ruke recimo ugradjenom drive-u u Ppojacalu Peavey Bandit 112 ... otidjite u Artist pa ga probajte, odvrnite se malo, probajte "modern" i "hi gain" pre gain ... to je fenomenalno .. a novi Bandit kosta samo +/-350 EUR ... a to vam je pojacalo i za probe i za manje svirke... imate eksternal speacker out (100W) tako da ladno mozete da ga skopcate na Marshalovu kutiju 412 ili bilo koju drugu, ako vam fali obima..... a mozete i da ga koristite kao preamp i zviznete ga u neki slave i imate zvijer....
Hocu reci, samo probajte, ako imate prilike, drive sa Peavey Bandit 112 i zaboravicete sve pedale... A moj izbor je uvijek Boss DS1 ili eto, Boss DS2 ... Mimo ovoga Warp Factora, to je nesto sasvim drugo...
Molotov je napisao:
"Instantly turns your amp into a raging nu-metal monster!"
Moze li ovo i za neki sirovi Black ili Brutal..??
NAravno da moze, pa vidi je kako izglkeda!!!!

Na kutiji pise "Pure Dark Energy"