Joe is back!
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Joe is back!
Video sam ovaj klip davno, i jedan od boljih momenata mi je kako ga je Andy sabio onim piskom na 4:30 bez tremolo ručice, samo desna ruka brale!
WIN!

Ma da, a o zvuku da ne govorimo. Endi zakiva! 

Inace, sviruckam dosta u poslednje vreme njegov redemption album i moram da preporucim da se latite "skidanja" ako ste orni. Mnogo toga moze da se nauci i poboljsa u svirci ako obracate paznju sta radi i kako zvuci. Iako mu je muzika na prvo slusanje manje "komplikovana" nego ostatak shredosmorova, nimalo nije naivna za svirku.
Nije. Ima Endi pun q tih forica, slajdova blesavijeh, vibrata opakijeh i tako... Al' nemam zivaca sa skidanje... 

Cortex wrote:Ne znam, slushao sam Joe-a kad je bio u Sava Centru i bio sam potpuno odushevljen zvukom. Apsolutno savrsheno je zvuchao. Nije bilo kompresovano, nije bilo digitalno/fizzy/distortion pedal hiss, nishta od toga. Naravno za Satriani-eve standarde, mozhe on to daleeeeeeeko goreAli kazhem, onakav zvuk bih i ja furao i te kako.
Ono shto smo drugar i ja nezavisno prokomentarisali posle koncerta je, da mu je sound bio bolji na koncertu nego na diskovima, a i izvedba jebote. Dakle ne znam da li mu je bilo veche ili shta, ali sve je odradio ne znam, bolje od bilo kog klipa ili video-a kojeg sam do tad video.

Nisam ni rekao da je zamisljena kao boost nego lepo covek kaze sto vise otpanji drive na ampu, boost switch na Satchuratoru ima manje efekta ...to sam samo rekaoMUzzY wrote:Sve si upravu do Satchuratora. Za njega je rekao da ta pedala nije zamisljna kao boost vec kao cista dist pedala. (valjda ih je uporedio?).
Mi so sori

ma cool bre @Muzzy man
naporan sam znam
, e da @Cortex i ja sam stekao takav utisak na Satrianijevom koncertu u SC, ono nekako sam istripovao da je covek definitivno magician, kad je sve krenulo vidis da je kao riba u vodi, i nekako sam stekao i dojam da zna mnogo vise nego sto pokazuje. A def je svirao bolje i ludje nego na studijskim snimcima, stvarno je Not of this Earth 

- Dersu Uzala
Nesho im se zamerio kao covek i komunista.MUzzY wrote:
Sho?
A Flying? A, a!?
Kako bre? Dusa od coveka.
molim vas, upravo(mendžament foruma), da se ovaj momenat nekako zabeleži bilokojim dostupnim medijumomDersu Uzala wrote:Zezam se bre.

- Dersu Uzala
Sta, sad je i zezanje zabranjeno pravilnikom
?

Tvoje zezanje - da.
Po meni Satriani je jedan od najmuzikalnijih 'guitar gods' nije kod njega samo sviranje gitare, tehnika, koju uzgred ne forsira toliko kao neki drugi, covek prosto fantasticno barata harmonijom. Slazem se sa svima do sada, uzivo je uhhhhh
. Imao sam kez na tom koncertu koji je trajao jos jedno 5 dana posle
prosto je zvucalo magicno.
Sto se tice marshall-a, mislim da nije njegov prvi motiv bio neko sponzorstvo, mislim verovatno je imao dosta dobar dil sa peavey-jem. Verujem mu da je dosao u fazu da preispituje svoj ton i trzi nesto drugacije, slicno Paul Gilbertu, koji je posle dugo godina koriscenja Laney-ja dosao na marshalle, ko je bio i na toj svirci, cuo je, i po meni je unapredio svoj ton. Iako je fantastican tehnicki, predjasnji ton mu je bio malo preteran po mom ukusu, sad ga je malo 'zasladio'.
Inace iako sam cuo ponesto do sada, ova tema me lepo podstice da malo bolje ispitam lik i delo Andy Timmonsa, cime cu se pozabaviti u skorije vreme.
Ako cete vs. temu da pravite, mozda da se napravi nesto na temu Gilbert sa Laneyjem vs Gilbert sa Marshallom vs Joe sa Peavey-jem vs. Joe sa Marshallom, ko je imao najveci napredak u tonu?

Sto se tice marshall-a, mislim da nije njegov prvi motiv bio neko sponzorstvo, mislim verovatno je imao dosta dobar dil sa peavey-jem. Verujem mu da je dosao u fazu da preispituje svoj ton i trzi nesto drugacije, slicno Paul Gilbertu, koji je posle dugo godina koriscenja Laney-ja dosao na marshalle, ko je bio i na toj svirci, cuo je, i po meni je unapredio svoj ton. Iako je fantastican tehnicki, predjasnji ton mu je bio malo preteran po mom ukusu, sad ga je malo 'zasladio'.
Inace iako sam cuo ponesto do sada, ova tema me lepo podstice da malo bolje ispitam lik i delo Andy Timmonsa, cime cu se pozabaviti u skorije vreme.
Ako cete vs. temu da pravite, mozda da se napravi nesto na temu Gilbert sa Laneyjem vs Gilbert sa Marshallom vs Joe sa Peavey-jem vs. Joe sa Marshallom, ko je imao najveci napredak u tonu?