ajmo...fotke , wallpaperi i klipovi...pod hitno!nemanjavelimirovic wrote:uzeo.

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
ajmo...fotke , wallpaperi i klipovi...pod hitno!nemanjavelimirovic wrote:uzeo.
Pa zasad cu ga ovako svirati...na sebi ima neki zvucnik bolji od fabrickog pa samim tim i headroom je sasvim oket.Hillybilly wrote:Ako je neko na forumu zasluzio dobar amp to si ti. Na zalost ni Laney ni Hot Rod i ako su na trzistu u tom cenovnom rangu jedini dobar izbor.
Neka te ne buni sto na Hot Rodu pise made in USA. Nema ama bas nikakve razlike izmedju mehos i usa verzije. Sve je isto, svi delovi, izrada i ostalo...
Ako bi bio u toj tvojoj dilemi ja bi izabrao Hot Rod mada bi ga odma modovao, da dobijem vise headruma i maloko bolji vojSing i upotrebljiviji reverb!
xspaceman wrote:ajmo...fotke , wallpaperi i klipovi...pod hitno!nemanjavelimirovic wrote:uzeo.
hipsteru!nemanjavelimirovic wrote: Call me hipster if you will.![]()
![]()
![]()
![]()
dweezil wrote:i umjereno sa reverbom
Hotstepper wrote:Luuuuudnica!!![]()
...sad si me pokopao...
...ima da me izjeda GAS....
nemanjavelimirovic wrote:Nego...u pojacalu sam dobio fender signature speaker model D120F zvucnik...kazu da je to JBL. Jel to alnico zvucnik ili keramicki? Ok radi, ali ne mogu da provalim shta je, po netu kazu da je to bila klasika u starim twin reverbima?.
Hvala matori. Ja sam prezadovoljan magnetima..Evo danas sam imao probu absh, samo gitara i bubanj...ma...mozes svashta izvuci iz njih.Cortex wrote:Au crni Nemanja pa ovo zvuchi mnogo dobro.
A ove majtimikine magnete treba zgrabiti dok josh chovek ima volje da mota, neverovatno zvuche.![]()
super ide amp uz tebe, mislim da si reshio stvar za sva vremena, ako ti je dovoljno glasno, prodaj bassman-a kupi neki dobar motorcikl i zavedi sve klinke u kraju
Hehehe, pa ono lik je rekao da je to neki dobar zvucnik skroz...A on covek hoce marshall sound i zato mu ovo skroz fender chedo nije prijalo. Meni prija maksimalno...Hillybilly wrote: Recimo da te zesce prokenjalo! Taj zvucnik je mnogo bolji nego sto je pojacalo u koga su ga munuli... Naravno da je AlNiCo...
Mnogima je sveti gral medju zvucnicima! Nekima se do duse ne svidja jer ima mnogo visokih (a po meni manje basa nego sto bi trebalo) pa se tesko gadja sa pedalama fazovima i sl... Narodnjaci su ga obozavali! Za one koji sviraju telca u Dweezilovom fazonu, nema bolje!!! Ako ikad budes prodavao taj amp....izvadi zvucnik
sinisake wrote:Matori, dobro radi anp, aj sad snimi sa onom ozbiljnom ™ djitrom.![]()
jos je to bolje uzivo, hocu sledeci put da snimim sa At2020 uz sm57beta, pa da ih izmiksam da zvuci shto pribliznije uzivo kako zvuci...znas kad me smara to ozvucavanje, ali bice uradjeno kako treba, svakako. Lakse mi je nekom drugom da namestim zvuk za snimanje/live no sebi. To valjda tako mora.Funkomat wrote:Drajv sa telce, je veoma fin.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest