Kuato Design Pharaoh Fuzz clone
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Kuato Design Pharaoh Fuzz clone
uh,sunce ti,kako dobro glibavo zvuci.'ocu i ja jedan. 

me like 
u koji to stim?

u koji to stim?
Odličan sound za krljanje, nikad ne bih rekao da je fuzz
Ajd javi mi na pm koliko bi koštalo da se napravi jedan pharaoh, možda jedan moj drugar bude zainteresovan...

Ajd javi mi na pm koliko bi koštalo da se napravi jedan pharaoh, možda jedan moj drugar bude zainteresovan...

Brutalno ljudi, brutalno. Stalno sam kao on the fence da li mi treba jedan ili ne, i sad sam definitivno prelomio da mi treba hehe.
Shtim je E flat pa shesta zhica samo spushtena za ceo stepen, dakle shesta je C# a ostale su kao u E flat takozvanom blues shtimu hehe, sa zhicama starim verovatno 3-4 meseca. Kapiram da bi josh malo transparencije izlazilo sa nekim novijim setom.
Rastura kako radi, ovo je bio germanijumski seting. Bio bi josh agresivniji na tranzistorskom i svetliji, a josh kompresovaniji i sa ispeglanijim ivicama na silikonskom modu.
Eto, a sad uporedite taj snimak i ovaj
http://soundcloud.com/earthless/faraon
kao i ove iznad koje je Guvnor svirao.
Jebeni Faraon mozhe sve :napaljenasfinga:
Shtim je E flat pa shesta zhica samo spushtena za ceo stepen, dakle shesta je C# a ostale su kao u E flat takozvanom blues shtimu hehe, sa zhicama starim verovatno 3-4 meseca. Kapiram da bi josh malo transparencije izlazilo sa nekim novijim setom.
Rastura kako radi, ovo je bio germanijumski seting. Bio bi josh agresivniji na tranzistorskom i svetliji, a josh kompresovaniji i sa ispeglanijim ivicama na silikonskom modu.
Eto, a sad uporedite taj snimak i ovaj
http://soundcloud.com/earthless/faraon
kao i ove iznad koje je Guvnor svirao.
Jebeni Faraon mozhe sve :napaljenasfinga:
Nekako mi lo-fi zvuci ...
Jos masti daj!
Jos masti daj!

Well, actually ... samo mi fali lo-end i jos one karakteristicne fuzz saturacije na ovom snimku al' kul je sto si se dohvatio teme o hi-gain ampovima u svakom slucaju 

A, ne, neces!@#@$ Hocu lo-end bre!

ummmm, I'm missin' some serious context here 

Nope, just some lo-end 

Hm, is lo-end the same like low-end? Cause Pharaoh's got lots of low-end godlike spectrum boooooy!
I meni na ovom snimku nedostaje gomila muda ali i klin je jako tanak tako da je verovatno do podesavanja pojacala ili nacina snimanja.
Cortex druze to na snimku ne jebe keve, bre