Pasivni Di Box
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Pasivni Di Box
Banjac...evo da ti predlozim nesto...Moz da probas sto je mnogo bitno i imam ga gotovo...a da ga ja ne hvalim,jer se u Nisu vec prodalo nekoliko primeraka toga.Prica je ista samo sto ovaj preamp ima lampu i boji zvuk odlicno a ima i fenomenalan cab sim koji i na klinu i na drajvu radi odlicno.Prica je zapravo krenula od trinitija a ovo je jedan segment nje.To ti je ono malo zeleno govance sa lampom na mojoj temi...vidi...zovi...dodji...nosi...probaj...Siguran sam da bolje neces naci
A sta mislis, sto sam te zvao danas...maksabass wrote:Banjac...evo da ti predlozim nesto...Moz da probas sto je mnogo bitno i imam ga gotovo...a da ga ja ne hvalim,jer se u Nisu vec prodalo nekoliko primeraka toga.Prica je ista samo sto ovaj preamp ima lampu i boji zvuk odlicno a ima i fenomenalan cab sim koji i na klinu i na drajvu radi odlicno.Prica je zapravo krenula od trinitija a ovo je jedan segment nje.To ti je ono malo zeleno govance sa lampom na mojoj temi...vidi...zovi...dodji...nosi...probaj...Siguran sam da bolje neces naci

Ajd navraticu ovih dana, taman da ti i donesem vino, ne da je ispalo... licno sam ga prskao...

Cujemo se i vidimo...
Ajd ako budete u mogucnosti, nekad neki snimak tog preampa da se uradi, zanimalo bi me kako zvuci. 

Vazi druze, bice snimka, to sigurno, samo da navatam druga kad moze da to odradimo jer a snimanje drvo, nemam pojma o tome.Baba Slim wrote:Ajd ako budete u mogucnosti, nekad neki snimak tog preampa da se uradi, zanimalo bi me kako zvuci.
Bice testa i kroz misketu direksn, a i preko nekog pojacala, i svega asto se setimo... i sa pedalama, i sa procesorima...
To objavljujem u ovoj temi...
Baba Slim wrote:Ajd ako budete u mogucnosti, nekad neki snimak tog preampa da se uradi, zanimalo bi me kako zvuci.