Taj wah je kupio Sava sa našeg Foruma...mislim_stvarno wrote:Sad se vracam iz te prodavnice i nemaju vise taj crybaby. Prodavnica se zove MusicMediaCentar.
Koji Wah da kupim?
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
- Rocket Roll
Re: Koji Wah da kupim?
Koji, nisam nešto povezao?Rocket Roll wrote:Taj wah je kupio Sava sa našeg Foruma...mislim_stvarno wrote:Sad se vracam iz te prodavnice i nemaju vise taj crybaby. Prodavnica se zove MusicMediaCentar.
- Rocket Roll
Vaš wah? Mislio sam da ste ga tamo kupili. Izvinite ako sam nešto pomešao!
Ne, menjao sam vocalist za JH-1 sa čovekom iz Sente pre nekoliko meseci. Ako je tačan podatak sa potenciometra wah je iz 1989.g.Rocket Roll wrote:Vaš wah? Mislio sam da ste ga tamo kupili. Izvinite ako sam nešto pomešao!
Sada sam tek ukopčao da čovek najverovatnije govori o polovnom CryBaby koji je video u Music Media radnji. U svakom slučaju ostaje mu Vox za te pare, ako ga imaju u Skymusicu, ali ti tu možeš bolje od mene da ga uputiš.
Ja koristim hellbabe i VEOMA mi je zao sto nije u metalnom kucistu inace ima veoma topao ton; morley i dunlop za duplo vecu cenu (govorim o jeftinijim modelima) zvuce ko kanta naspram hellbabea ali mu kuciste nece izdrzati duze od 3 godine intenzivnog sviranja...ja ga medjutim koristim za swellove i kao filter i meni radi posaomislim_stvarno wrote:Danas sam se setio da pitam jos jednu stvar.
Kakav je Behringer Hellbabe? Mislim da je oko 3k u Mitrosu ali ne znam da li ima ili kada ce ga dobiti.
Da li se isplati uzeti ga kao prvi wah dok se ne naucim ili je ipak bolje uzeti VOX?

11 000? To je 140.41 EURmislim_stvarno wrote:Sad se vracam iz te prodavnice i nemaju vise taj crybaby. Prodavnica se zove MusicMediaCentar.Cilal Najed wrote:"U Beogradu sam obilazio prodavnice i ono sto sam nasao je CryBaby gcb95 najjeftiniji u nekoj maloj prodavnici kod masinskog fakulteta za 70e, svuda je preko 100, oko 110 pa i vise.
Zakk Wylde sam nasao za 19000, pa ti preracunavaj, a Dimbag signature je nesto malo manje."
Koja je to prodavnica i gde se tacno nalazi?
Sad osim Vox-a postoji solucija u mitrosu ZakkWylde za 11000 i GCB95(mislim da je classic) za 12000. Mada za to cu morati jos da razmislim.
Odmah kupuj Zakk-a ako je toliko para! Nije puno jeftiniji ni u Americi (oko 160-170 dolara), a u Zap. Evropi moze biti samo skuplji ili isto toliko ....
-
gitarista mars volte koristi ili je koristio crybaby bass wah
ne znam kolko je sveza slika opreme
http://www.freewebs.com/marsvoltaequipm ... pedals.jpg
ne znam kolko je sveza slika opreme
http://www.freewebs.com/marsvoltaequipm ... pedals.jpg
- Highway One
Moj brat ima
ROCKTRON TRI-WAH

I za 7500dindzi odradjuje dobar posao
ROCKTRON TRI-WAH

I za 7500dindzi odradjuje dobar posao
Ja predlažem danlop, pa makar i onaj osnovni plačipička.
Probao sam digitech-ovog Džimija, vrlo interesantna sprava, ali cista digitalija- ali mi se dopao
Probao sam digitech-ovog Džimija, vrlo interesantna sprava, ali cista digitalija- ali mi se dopao
bolje skupi pare i kupi Dunlop 535Q Crybaby, neces se pokajati. 

Isto i mene interesuje, jer mi se po preporukama svidjeo, ali nisam ga svirao.....Jesi li ti? Nije mi zao da dam te pare za njega ako je stvarno dobar koliko pricaju?dweezil wrote:bolje skupi pare i kupi Dunlop 535Q Crybaby, neces se pokajati.
Jeste.wolfman wrote:
Isto i mene interesuje, jer mi se po preporukama svidjeo, ali nisam ga svirao.....Jesi li ti? Nije mi zao da dam te pare za njega ako je stvarno dobar koliko pricaju?
Ja sam ga imao neko vreme i u poredjenju sa ostalin Dunlop wahovima je daleko bolji.
Evo jedan dobar demo Vox V847 vs Crybaby GCB-95
- mislim_stvarno
Jako zanimljivo...
Meni se vise svidja ovj wah u sredini. Ne znam koji je pa ako bi mi neko rekao.
Cini mi se da ima topliji zvuk na cleanu i da se bolje nosi sa distorzijom.
Mada to je sa singlovima, mene bi vise znacilo kako bi zvucali sa humovima... Oh well...
P.S. Ovaj strat levo je slican sinisake-ovom...
Meni se vise svidja ovj wah u sredini. Ne znam koji je pa ako bi mi neko rekao.

Cini mi se da ima topliji zvuk na cleanu i da se bolje nosi sa distorzijom.
Mada to je sa singlovima, mene bi vise znacilo kako bi zvucali sa humovima... Oh well...
P.S. Ovaj strat levo je slican sinisake-ovom...

Valjda desno, a ne levo
(ako mislis na onu gitaru sa strane).