Mislim da se zezas, ali sve jedno cu odgovoriti.shule wrote: Kad je tako dobar, sto ga ovaj prodaje?
Covek prelazi na bolju (skuplju stvar).
Nije isto Zoom 505II i Boss GT 10...
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Mislim da se zezas, ali sve jedno cu odgovoriti.shule wrote: Kad je tako dobar, sto ga ovaj prodaje?
Sad sam to htio da napišem...mislim_stvarno wrote:Mislim da se zezas, ali sve jedno cu odgovoriti.shule wrote: Kad je tako dobar, sto ga ovaj prodaje?
Covek prelazi na bolju (skuplju stvar).
Nije isto Zoom 505II i Boss GT 10...
Nisam znao da imaš i takve planove. A u tom slučaju bih prednost dao novim magnetima, pa za proc šta ostane...shule wrote:Da, zezao sam se.
Naravno.
Ne znam, ne svidja mi se taj Vox nesto. . A i skupo mi je to. Necu sve te pare da dam za procesor. Mislio sam da promenim magnete na Squieru.Dacu 20000 za BOSS-a ME-70, svidja mi se. I to je to. Hvala vam anyway.
Lead gitarista iz mog drugog benda je imao ME50 (zapravo još ga ima). On je prezadovoljan njime, kaže da ga je relativno brzo savladao (nije komplikovan), zadovoljan je efektima...shule wrote:A kakav je taj ME-70? Je l' zna neko. Ja sam cuo samo da je jaci od ME-20, a slabiji od ME-50.![]()
Pa nisam ni rekao da je bolji...cccira wrote:Koliko sam ja ukapirao ME70 je unapredjeni ME50, tako da ne razumem kako 50 moze da bude bolji
Nisi ti ali:frkadela wrote:Pa nisam ni rekao da je bolji...cccira wrote:Koliko sam ja ukapirao ME70 je unapredjeni ME50, tako da ne razumem kako 50 moze da bude bolji
Edit: Izvinjavamo se za dablpostshule wrote:A kakav je taj ME-70? Je l' zna neko. Ja sam cuo samo da je jaci od ME-20, a slabiji od ME-50.
Aha, nisam skapirao da se njemu obraćaš...cccira wrote:Nisi ti ali:frkadela wrote:Pa nisam ni rekao da je bolji...cccira wrote:Koliko sam ja ukapirao ME70 je unapredjeni ME50, tako da ne razumem kako 50 moze da bude boljishule wrote:A kakav je taj ME-70? Je l' zna neko. Ja sam cuo samo da je jaci od ME-20, a slabiji od ME-50.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest