Nego, gde nadje za 50 evra? Ja sam video na pr. ovde http://www.smallbearelec.com/Detail.bok?no=247 ,a tu bas nisu toliko skupi.
Jel mora ta pedala da bude bas toliko velika ili moze da se napravi manji layout

jer prija biti prvi (ili među prvima)

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
jer prija biti prvi (ili među prvima)
Aha, Stiv ih dakle opet ima (dugo ih nije bilo). Nisam znao, no i da jesam ne bi mi pomoglo pošto Stiv prima uglavnom PayPal uplate. Opet, čak i da nam PayPal radi - 50 dolara plus shipping do Srbije plus takse... Nešto bih uštedeo, ali i dalje su ekstremno skupi (u poređenju sa cenama "normalnih" komponenata).sub_zer0 wrote: Nego, gde nadje za 50 evra? Ja sam video na pr. ovde http://www.smallbearelec.com/Detail.bok?no=247 ,a tu bas nisu toliko skupi.
Teoretski (sada) može, jer je shema potvrđena. Ali ne znam koliko bi prostora moglo da se uštedi... Možda da se radi dvostrana pločica, ali bi dvostrana montaža verovatno unela više šuma ako dizajner nema iskustva (klok, mnogo opampa).sub_zer0 wrote:Jel mora ta pedala da bude bas toliko velika ili moze da se napravi manji layout?
Pa sta cekas? Demonstriraj.Rocket Roll wrote: Imaš izbor - na ulazu DMMa je overdrajv ("Level" potenciometar). Ako hoćeš manje svetline a više "prljavosti", odvrneš taj overdrajv. Ako hoćeš da zvuči "svetlo" kao trakaški delay, smanjiš taj overdrajv tako da se njegova signalna dioda pali samo u trenutku kad jako udariš žice.
Ako je tako, to je stvarno super stvar.Rocket Roll wrote:Drugim rečima, DMM može da bude "mutan" kao drugi analogni delayji, ali drugi analogni delayji ne mogu da budu "svetli" kao DMM.
sub_zer0 wrote:Jel mora ta pedala da bude bas toliko velika ili moze da se napravi manji layout?
mislim da bi tek dvostrana ploca bila tesna u kutiji, u smislu ukupne debljine pcb-a. Nema potrebe za tim. Analogni delayi i treba da su malko veci, u tome je char.Rocket Roll wrote: Teoretski (sada) može, jer je shema potvrđena. Ali ne znam koliko bi prostora moglo da se uštedi... Možda da se radi dvostrana pločica, ali bi dvostrana montaža verovatno unela više šuma ako dizajner nema iskustva (klok, mnogo opampa).
Funkomat wrote:A kakva je pedala po pitanju suma?
Ispravljač ubacuje 24V u DMM, da. No, čim ta 24V ponosno ušetaju u DMM, iza prvog ugla ih sačeka LM7915, i šta da ti kažem. Nema preživelih.sub_zer0 wrote:Zaboravih da te pitam, ti rece da radi na 15v. Zar ne bi trebalo na 24?
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest