Dersu Uzala wrote:Anyway, back on topic.

Ma sve od Pite Kornisona!
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Dersu Uzala wrote:Anyway, back on topic.
Suza mi krenu....Dersu Uzala wrote:
Ako misliš na Fultonov Mid pot na '70-ici ili Contour pot na 69-ci (oba dodaju i oduzimaju srednje samo se drugačije zovu), stock Fuzz Face seting je kada je pot na minimumu tj full CCW kako bi oni rekli.Rax13 wrote: Kad se dodaje mid kontrola na silikonski fuzz face, jel se gubi nesto od izvornog tona fuza, tj. moze li se i dalje dobiti klasican fuzz face ton?
Rax13 wrote:Ovo fora sa input biasom je odlicna!
Razlika je samo u tranzistorima (ge i si) i u zavisnosti od njih da li su PNP ili NPN (tj da li ćeš da bodeš struju sa negativnim pin-om ili pozitivnim pin-om). I Si i Ge su pedale istog proizvođača (Dallas Arbiter), sa potpuno istim komponentama i kontrolama (opet, sem trandža). Ove extra kontrole su ti sve slobodna volja ljudi koji ih prave (analogman, fulltone, dunlop, sweet sound, foxrox, roger mayer, zvex i sl), svako baci nešto svoje za šta misli da je potrebno ili neophodno za potpunu kontrolu efekta.Rax13 wrote:Generalno sto se ovakvih stvari tice nije neka razlika izmedju germanijumskih i silikonskih fazeva? Posto sam video da nema bas svih kontrola na ger fuzovima sto ima na silikonskim i obrnuto...
Shin-Ei FuzzWah je ustvari Univox Superfuzz. Identične šeme.sl0e wrote:Ako sam razumeo dobro, modifikovao si shin-ei da radi kao superfuzz, or what? Imas li neki how to ili FAQ/walkthrough link?andrej] wrote:shin-ei fuzzwah (fuzz je u stvari univox superfuzz)
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest