...ranije sam probao i Little Big Muff koji mi se nije svideo,Big Muff mislim da je bolji samo mu je po meni mana velicina pedale.
Kod amera sve mora da bude veliko
Meni onaj MXR BC 108 plavi mali sa bufferom deluje kao odlichna pedala.
Bio sam danas do Mitrosa beogradskog i bzvz pricham sa drugarom koji radi tamo i reche mi on da su se vibe-ovi iz ove nove jimi hedrix dunlopove serije raprodali za chas, i da imaju valjda josh samo fuzz face-ove, nisam ih probao.
Cortex wrote:Meni onaj MXR BC 108 plavi mali sa bufferom deluje kao odlichna pedala.
Nemam pojma, imao sam je nekih godinu i po dana, iskreno - malo bolji big muff. Kada je fuzz pot na maxu (buffer iskljucen) dobija se previse kompresije (meni zvuci kao hi-fi), sa ukljucenim buffer-om zvuk postane za nijansu svetilji (ali samim tim i "tanji"), mada u tom slucaju fuzz pot mozes ostaviti gde hoces a da zvuk ne bude mutan.
Naravno i ova pedala nabolje zvuci kada je jedina u lancu: gitara-kabl-mxr classic fuzz-kabl-pojacalo. Mislim da vecinu privlaci opcija buffer - sa tom opcijom to vise nije fuzz (onaj stari, olinjali Si fuzz zvuk). Cisto da napomenem (ako nekome to znaci) - gitare su strat i tele sa singl magnetima, pojacalo fender blues deluxe (clean, sa volume potom na 3, tj. 9 sati).