npr odredjen budzet.. i onda kupujes opremu i testiras itd..

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
I'am ja ovaj ljubicanstveni. Negde u spajzu. Problem je sto izjeda signal, mada mu je to nekako i namena. Hot-plate ima selektor kojim biras atenuaciju signala u koracima, valjda 3, 6, 12 i 16 db ili bese 2,4,8,12,16db tako nesto. Kad se prebacis na najvecu atenuaciju (16db) onda se aktivira jos jedan potis kojim dodatno mozes da satro fino korigujes atenuaciju sve do beskonacnosti (tisine, nema signala, sve 'izgori'). Jedino taj 16db mod mi vrsi posao na gajbi u neko normalno vreme. A tu najvise skida i visoke i niske, mada Hot-Plate ima svoje tonske kontrole kojima dodatno mozes da korigujes zvuk. Na 12db vec manje guta, prirodniji je zvuk, ali ga ne utisava nista. Pojacala mi i dalje urlaju. Ja ne znam kako vi, ali spomenuh vise puta, cak i najslabiji (po snazi) Boogie koji imama (55w Nomad, 1x12" kombo), to sranje ima 'razantan udarac'. Bukvalno ispadaju vrata iz sarki, stakla po stanu pucaju. Ako se ne daj boze ukljucim na MkIV (85w glava pa u neku 2x12" ili 4x12"), citava zgrada se trese iz temelja. Uopste se ne zajebavam niti karikiram. Cenim da je Sinisa nesto tako sad doziveo. Kada dobro lampasko pojacalo potera kvalitetne kutije, bez obzira na izvedbu kutije, vazduh krene prostorijom i ubi promaja. Ubi.MUzzY wrote:
Nemam pojma, ok je sprava samo je mene kostala djavo i po kad je izasla. Nije bilo druge varijante, sad ih ima jedno 5 proizvodjaca. Ja sam svoj platio preko 300$ US talira. Sa taksom. Ima doduse jedno 5 godina, pale su cene.MUzzY wrote:E, aj sad napokon probaj studio devil a ja cu da ti posaljem messa v30 impulse.
Taj thd hvale zatosto ima taj EQ koji kao ofarba ton prirodnim putem za usi?
Dersu Uzala wrote:instalirah novi hardware i softver (Pod Studio a.k.a. UX-2, i Pod Farm softver) i to je tako neopevano sranje da nemam reci.... One simulacije ostalih high-gain ojacavaleca su tragikomicne i dalje.
MUzzY wrote:Mogu ako imas sobu za to
Eeeeeenivej, preampi u SD-u su odlicni samo turi neki TS plugin ispred (recimo TSecret, free plugin). Kad uploadujem okacicu link.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest