Izrada, održavanje, saveti...
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
-
Hotstepper
...Cortex je izrekao jednu rechenicu nama na Tele skupu kad smo ga pitali shto taj dezen...
-"TO JE R'n'R!"
Ne daj se Cortex, ja te podrzhavam!

-
Kristijan
- Uvaženi član
Naravno. R'n'R je uvek igranje na granici sa kičem. Samo neko to ume da nosi, a neko ne. Ja zasigurno ne bih odabrao ovakvo presvlačenje za pojačalo, jer ne umem da se nosim sa flashy detaljima, i kad sam čuo da će pojačalo da bude "zmijuga" bio sam vrlo skeptičan. Međutim, koliko god da sam se trudio da uslikam detalje, ove fotografije jednostavno ne prenose pravi utisak. Uživo ovo pojačalo izgleda fenomenalno, i nemam ni jednu zamerku, iako bih za sebe odabrao neku daleko konzervativniju varijantu.
-
BaalBehrit
Što se tiče dizajna Markovog pojačala, ja imam samo jednu zamerku, a to je Comic Sans font, organski ga ne podnosim. A pojačalo zvuči jebe kevu, doduše probao sam ga samo na 5 minuta, ja ću definitivno u jednom trenutku odraditi pojačalo kod Pece, svaka čast.

-
Hillybilly
Finis je stvar ukusa i licnih afiniteta! Zaprepastili bi ste se recimo koliko mi je ljudi reklo recimo za tweed da je odvratan.
Meni licno su recimo relic vratijante gitara extremno ruzne i ocito bih lekciju svakome ko tako nesto uradi od savrseno ispravne gitare

!!!
Al' to je samo moje misljenje...razumem da ima ljudi kojima se bas to svidja da baronisu druge kako im je gitara stara i kako su joj toboze dusu izvadili po zadimljenim kafanama, klubovima i sl...
Jbg, svako ima svoj fetish...ja sigurno imam svoj!
-
Gagi
Hotstepper wrote:...Cortex je izrekao jednu rechenicu nama na Tele skupu kad smo ga pitali shto taj dezen...
-"TO JE R'n'R!"

[youtube]qi5qlosJT8s&feature=related[/youtube]
Cortex

i

-
SkyHero94
Pozdrav forumasima a posebno Peci. Nisam mnogo iskusan sto se tice poznavanja tona i razlikovanja pojacala ali ovi radovi su me fascinirali. Nadam se da cu jednog dana kad se uvestim u sviranju i kad budem malo bolje poznavao materiju imati priliku da uzmem jedno pojacalo od Pece. Dosta sam na ovom forumu naucio a kad pogledate ove snimke i slike jedontavno dobijem motivaciju da uzmem gitaru i sviram dok me jagodice ne zabole toliko da ne mogu ni da kucam.

-
Tasman
Gagi wrote:Hotstepper wrote:...Cortex je izrekao jednu rechenicu nama na Tele skupu kad smo ga pitali shto taj dezen...
-"TO JE R'n'R!"

[youtube]qi5qlosJT8s&feature=related[/youtube]
Cortex

i

...i dal je neko primetio u filmu nšto čudno..1955 godina i 335?!? ....ccc
-
Dersu Uzala
mislim_stvarno wrote: a onda prozivaju za roze helanke...
Nikad! Mada preferiram zute.
-
Dersu Uzala
Hillybilly wrote:
Meni licno su recimo relic vratijante gitara extremno ruzne i ocito bih lekciju svakome ko tako nesto uradi od savrseno ispravne gitare

!!!
Al' to je samo moje misljenje...razumem da ima ljudi kojima se bas to svidja da baronisu druge kako im je gitara stara i kako su joj toboze dusu izvadili po zadimljenim kafanama, klubovima i sl...
E, al otkud vama te sulude ideje, to je ludilo. Ne narucuje niko (u svetu, ne znam za Srbiju) relic modele da bi baronisao ikoga kako je vek proveo po kafanama svirajuci. Otkud, ali otkud vam te briljantne ideje. Isto kao ona za originale i kopije. Otkud vam sve to bre. Koje vi to novine citate, daj i mi van Srbije da se zabavljamo.