Te gitare jesu dobre ali kad se vrshi neka modifikacija na gitari, njojzi cena ide dole nazalost.
Po meni to nije toliko bitno, ali iz iskustva u mnogo razlicitih situacija, kazem ti da je tako u realnosti.
i da
gitari je uradjen refinish zbog toga sto je poznato da ovi modeli zbog fabrickog finisa rade„ priguseno“
ovo je netacno, te gitare imaju jako tanak nitro lak na sebi originalno, i ovo je prvi slucaj da je neko skidao taj original lak i ponovo farbao. Hteo je covek 52 telca da ima, skinuo lak, tonirao u zuto i sad se smorio, hoce da kupi neshto drugo, mislim da je to preciznija pricha od one iz oglasa.

Za 70's telac ako su pragovi cao, a verujem da su bar jednom skidani, ako je sve ostalo original tu se slazem da ljudi traze oko 900-1000e neosnovano jer to je american standard serija koja je nova toliko. Preko 700e ne bih dao licno za tu gitaru. Jedino ako nekom znaci da gitara ima sto vise godina.
Taj 60's tribute se meni najvise svidja u celoj ideji, ali cena je potpuno promasena jbg.
370-400e posto je u super stanju (ako daje i gigbeg)... Nova je oko 600 realno tj ispod 600e, ne gledajuci na Mitrosov popust.