Cena svih elemenata, sračunatih na brzinu, iznosi cca 2 000 dinara. Dodajmo još 1 000 dinara za "safety net" - ako mi nestane auto-laka, ako moram da menjam neku veću komponentu, ako pogrešno izbušim kutiju, ako nešto od alata crkne uz put - ili se sve te nezgode dese odjedanput.

Sad da uračunamo "ruke": pošto nisam "strujaš", moram do dosta radnji i prodavnica da bih skupio sve delove (nemam ih na lageru). Do Zemuna po PCB, do Balkanske po većinu delova, do Slavije po kutiju, do Crvenog krsta po potenciometre i DPDT prekidač... a živim na Vidikovcu. Puno šetanja po gradu, sati provedeni po prevozu.
Zatim samo vreme izrade: ako radim samo na Muffu, jedan dan da sve nalemim na pločicu, jedan dan za ožičenje, jedan dan za bušenje i lakiranje kutije. Na svaki radni dan treba dodati još jedan kao spomenuti "safety net". Zatim treba dodati sedam dana da Konelek završi pločicu - i to je barem dve nedelje izrade, u koje spada i test kola.
Eto - šta misliš, koliko to košta? Dve nedelje priličnog rada? Uzmimo da je minimalac za posao te struke oko 25 000 dinara - dve nedelje bi po toj tarifi koštale 12 500 dinara.
Ali to, naravno, nije prava cena - ne mogu ja od jedne mušterije da naplatim celu "platu". Moram, dakle, da napravim ekonomsku cenu - recimo da to nije daleko od cene jedne pristojne kupovne pedale na tržištu, minus koji dinar (da bih bio konkurentan). Ako neka standardna Bossova overdrive pedala može da se kupi za 7 000 dinara, moja konačna cena mora da bude 6 000 dinara.
Naravno, to je previše ako ti treba samo nekakva overdrive pedala, zar ne? Sa Bossom dobijaš i garanciju, i pouzdanost, i zvuk - sa DIY Muffom dobijaš samo zvuk. Zvuk kakav niko drugi u Srbiji nema, naravno (potpisujem da nijedan gitarista u Srbiji ne svira Triangle Muffa), ali ipak - samo zvuk.
Rekoh na samom početku ovog threada da za ovakve stvari treba biti fanatik i kolekcionar... Dakle, ko je još uvek zainteresovan - neka mi slobodno pošalje PP.