Predlozi za mini bord
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Predlozi za mini bord
Alo, matoriiiii! Mnogo drkaže, brainstorminga i kecanja oko tri pjedale. Što reče, kesa će pre da ti završi poso i oslobodi glavobolja 

ako imaš torbu tipa za lap ali čvrstiju malo uzni plastičnu tacnu tih dimenzija ili dve pa ih slepiš da bude jače i eto ti osnova. dalje stavljaj čičkove ili šta već, jedan daisy chain i eto mini boarda. ma čak i ako kupuješ torbu mislim da ti je sve zajedno jeftinije od tog bossovog kalupa zvanog board. jbt pa ti si bar bio u diy fazonu!
vec lik ima bord,sto to ne iskoristiti.
ili da prekucis sve pedale u Boss kucista, to ti je i najmanje cimanja 

Мени делује да је онај предлог са феном за скидање фарбе и неким квадром димензија педале право решење. Отопиш мало, кркнеш "циглу", сачекаш да се мало охлади, и после место "цигле" користиш педалу, и то је то.
- BaalBehrit
Upali brener pa proširi tu plastiku. 

evo sta bi na kraju sa ovim

ono levo je napajanje, adapteri stalno nesto zajebavaju. Sa ovim sam za sad super prolazio.
Odradio sam cak i nekoliko svirki sa njim (ko ce vuci kofercinu van vojvodine...
) i radi posao odlicno. Jedino sranje sto moram da prebacujem mafa iz borda u bord ali cu se naterati valjda da napravim jos jedan...

ono levo je napajanje, adapteri stalno nesto zajebavaju. Sa ovim sam za sad super prolazio.
Odradio sam cak i nekoliko svirki sa njim (ko ce vuci kofercinu van vojvodine...

koliko su samo neprakticni ti patch kablovi pa to je strasno, imam jedan i mrzim ga 
do jaja board brate, boli te kit

do jaja board brate, boli te kit
Sto kazes da su neprakticni?
verovatno je mislio glomazni...Funkomat wrote:Sto kazes da su neprakticni?
To da.
Kapiram da treba probati ovo http://www.guitarfetish.com/GFS-Solderl ... c_371.html
verovatno su djubre ali za te pare...
Kapiram da treba probati ovo http://www.guitarfetish.com/GFS-Solderl ... c_371.html
verovatno su djubre ali za te pare...
da mi padne sa neba jedan set...

Gde ima da se nabavi jbt,da uzmem tri komaTa,zlu ne trebalo