ma, posvetio sam 2 godine zivota ovome, jebote.
bice sad na indie-go-go-u, za mozda mesec. zavrsio sam juce konacno shemu, kod je gotov jos pre neki dan (posle 2 godine, i komplet prepisa iz C++ u C, jebo sliku svoju), sad crtam plocice. radice mi i plocice i assembly neko iz srbije.
sad ima 20x2 oled displej, 256 preseta, exp pedalu (podesiva za svaki preset razlicito), za svaki preset mozes da podesis 6 programchange poruka koje salju na 6 midi uredjaja (za kontrolu rack efekata, strymon, eventide, line6 pedala, whammy-ja) , ima midi mod (32 midi footswitcha, primarno za kontrolisanje loopera i kuraca i kompjutera), ima univerzalni channel switcher (radi sa svim vrstama amp footswitcha do 4 prekidaca, latching ili momentary; ako ti amp nema fs, ima a/b/y sa dry dodatkom), podrsku za sysex editovanje parametara, updateovi softvera isto preko midi-ja (ne treba programator). ono sto je najbitnije, ima najbolji, najbrzi, najlaksi i najlogicniji interfejs od svih uredjaja ovog tipa na svetu.
bice oko 250e gotov, bice i kitovi (ploce + kontroler). ako dostignem 20k evra, sve ide u opensource, shema, kod, sve.
u ekosistemu sa ovim ce biti i midi kontrolisani volume (koji ima 256 preseta, takodje, ali i 'volume pedala' funkciju, sa podesivim opsegom), wah (semplovan ICAR taper), parametric eq : u 1590b velicini, analogni efekti sa midi kontrolom.