Preporučite neko ozbiljnije pojačalo Ćććiri!
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Preporučite neko ozbiljnije pojačalo Ćććiri!
Izguglah u medjuvremenu ovo:
Kustom DeFender
400 evra na thommanu, pristojno zvuci po onome sto sam cuo na internetu, pozitivni komentari
I ovo:
Laney VC30
600 i kusur evra na thommanu, a zvao sam danas i mix i rekose mi da bi trebalo da im stigne za 15-20 dana
Da li je neko imao iskustva sa ova dva pojacala?
Kustom DeFender
400 evra na thommanu, pristojno zvuci po onome sto sam cuo na internetu, pozitivni komentari
I ovo:
Laney VC30
600 i kusur evra na thommanu, a zvao sam danas i mix i rekose mi da bi trebalo da im stigne za 15-20 dana
Za te pare bolje uzmi nesto polovno; Vintage primeraka imas po oglasima i stvarno dobri komadi ovih dana mogu da se nadju...
Koje oglase da gledam, jer ocigledno gledam neke pogresne? 

-
ja sam gledao neke HR oglase i mogu reci da bas svaceg ima za razne cene
http://www.glazbeni-oglasnik.com/pregle ... a/1/arhiva
Inace deluje fino defender
http://www.glazbeni-oglasnik.com/pregle ... a/1/arhiva
Inace deluje fino defender
- Rocket Roll
Ne znam da li Hrvati rado šalju za Srbiju? Ne verujem da imaju nešto protiv nas, nego tu sigurno ti plaćaš carinu, porez i PDV, a oni moraju da plaćaju shipping.
Koliko znam, hoce - a sve je u sustini stvar dogovora - hebeno je jer nemoz probati...Rocket Roll wrote:Ne znam da li Hrvati rado šalju za Srbiju? Ne verujem da imaju nešto protiv nas, nego tu sigurno ti plaćaš carinu, porez i PDV, a oni moraju da plaćaju shipping.
-
Z*Z*Z wrote:Koliko znam, hoce - a sve je u sustini stvar dogovora - hebeno je jer nemoz probati...Rocket Roll wrote:Ne znam da li Hrvati rado šalju za Srbiju? Ne verujem da imaju nešto protiv nas, nego tu sigurno ti plaćaš carinu, porez i PDV, a oni moraju da plaćaju shipping.
pa sad , ako je neko blize mesto , moze se otici kolima il busom, ne?

Ja bi recimo morao da idem u Novi Sad, Beograd ili Budimpestu za kupovinu gitare\pojacala pa i nekih pedala.
- Rocket Roll
E, onda su oni odlično rešenje. Ponekad na Glazbenom forumu ima tako dobrih oglasa da mi dođe da se rasplačem... Bez preterivanja, ako gledamo po ponudi i muzičko-potrošačkoj svesti, hrvatsko tržište je u dvadeset i drugom, a naše u kasnom devetnaestom veku.
Probao sam ja ovo... Bolje dodati 100e i uzeti http://www.thomann.de/gb/laney_laney_lc50.htmcccira wrote:Laney VC30
Kakav je vc30?Rax13 wrote:Probao sam ja ovo... Bolje dodati 100e i uzeti http://www.thomann.de/gb/laney_laney_lc50.htmcccira wrote:Laney VC30
Pa, da bi dobio neki jaci hard-rock gain recimo, treba ti neka pedalica ispred... LC50 ima dovoljno gaina i za heavy svirku, a i ton mu je mocniji od VC30 (ipak pojacalo koje max moze da ide u neki blues-rock). A meni je u interesu da sav gain dobijem sa pojacala poshto volim tu dinamiku i toplinu tona na lampashima...
A clean kakav je?
Pa dobar... Mozda malkice i bolji od LC50...cccira wrote:A clean kakav je?
Sto je i ocekivano za jedan ac30 klon 
Reci mi jos samo gde si ih probao?

Mix Music valjda... Pa da, VC30 je AC30 klon, pa ako ti tako neshto treba od lampe onda, go for it... Mada ako zelish malo vishe "masti" idi na LC50...cccira wrote:Sto je i ocekivano za jedan ac30 klon