Neshto sa 2x12 zvucnicima. Lampashi su mozda preskupi ipak, jer ja bih ti prvo rekao da se okanesh procesora, ali ako bash hocesh proc, onda ti i ne igra neko lampashko pojacalo jer procesori lepo rade i direkt u razglas, a karakter lampe se i te kako zna izgubiti ako se preko lampasha propusti simulacija pojacala ili zvucnika sa procesora ili neshto slicno... U principu probaj par komada bar, vidi shta se tebi najvishe svidja i to pazari. Ali kazem, procesori i lampashka pojacala, po meni ne idu zajedno, ali moguce da se varam.
Pojacala koja bih ti savetovao za DZ DZ DZ su Marshall JCM 900 sa 2x12, Marshall JCM 800 glava sa 4x12 kabinetom i ona koja si pomenuo, osim Bugere, jer je to ocigledno shit.
Od tranzistora (koji po meni imaju OK zvuk): Svi stariji Peavey-i (kao shto je vec Sinisha rekao - bolje mator Amer, no nova Kina), Vox hybridi nisu loshi, Roland CUBE 60 naranzdasti...itd
60W tranzistorske snage zna biti dovoljno sasvim za manje svirke ala Blue Moon i malo vece. 100W tranzistorske snage je dovoljno i za vece klubove ala Danguba i sl.
20W Lampe je dovoljno za manje svirke, 50W lampe je do te mere glasno da ce odraditi bash velike prostore, a 100W lampe je samoubistvo, ako ne svirash na otvorenom ili nekoj od koncertnih bina u zatvorenom.
Poshto sam svirao u raznim prostorima i koristio razlicitu opremu maltane svaki put..., ovo ti je bilo iz iskustva.