Najbolja metal pedala po vašem izboru?
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Najbola metal pedala po vašem izboru?
ne brate, nemoj da kupujes i amp i pedalu. Kupi samo amp, svaki ima ugradjen dist. Nesto polovno za 200e. npr peavey, evo sad u oglasima dva speciala 130, jedan 180e, a drugi 200e. uzmes footswitch. i imas amp solidan. 

+1MUzzY wrote:Ma kaki, bez pojacala nista!
to je valjda svima jasno...
Re: Najbolja metal pedala po vašem izboru?
Check out them rollin' eyes bro! 

overi i ti ono "salu na stranu"MUzzY wrote:Check out them rollin' eyes bro!

neam pojma, ja se i dalje slazem s' onim sto sam napisaoMUzzY wrote:Check out them rollin' eyes bro!

E Duane ... 

Boss DS-2 је фина педала.
Неко је поменуо Marshall Jackhammer. Уме и то да буде фина педалица. Јест' да не паше уз сваку гитару, али фин звук може с њом да се добије. Ако ништа друго, лепша је од свих других педала на тржишту.

Неко је поменуо Marshall Jackhammer. Уме и то да буде фина педалица. Јест' да не паше уз сваку гитару, али фин звук може с њом да се добије. Ако ништа друго, лепша је од свих других педала на тржишту.

E lepo to radi, ali su mu ovi stacked potovi potpuni promašaj po mom mišljenju, gotovo da nema teorije da bilo šta namestiš jednom rukom, obavezno nešto moraš da pridržavaš da se ne okreće zajedno... Ma baš nisu mislili o praktičnosti.
Zato DimeDist, kuciste od celika, sa orange peel finisem onako jedno cetvrt milimetra debelim (preterujem
), ne mozes da je pomeris i da oces
. I da, prednost nad svim ostalim pedalama
, potovi svetle u mraku 

kristijane, istina je to za potove. ja sam ranije imao JH1. resio sam to tako sto sam te gornje izdigao jaakoo malo, znaci bukvalno petinu milimetra, i vise nisu zapinjali. i onda moze da se radi kako oces. 

jackhammer svira moj bivsi profesor gitare,inace on svira samo rucne radove,i koliko znam da svira emg,ali do jaja zvuci!
to je sigurno proverena kombinacija,ali to je tooo way off this dude
next please
za mxr
KUPI JE VEC JEDNOM! 

za mxr

Couldn't agree more. Што се тиче горњих потенциометара, да, треба их за милиметар подигнути навише, то делимично решава проблем, али да су крути - јесу. Требају две руке. Што ти даје могућност да чукнеш гитару о оближњи објекат...istiqrac wrote:za dzekhamera, ali samo ako su hambakeri u pitanju, sa singlovima njaaaaaa

Какав је Ibanez TS9? Има ли неко искуства с том педалом?
-
zato sam rekao "za mene". nemam losu opremu, jednostavno se kroz pedalu mnogo necega gubi, a dodaje se nesto drugo sto je prazno. sto nije slucaj sa lampom, bez pedala.aivazovsky wrote:Mozda zato sto imas losu opremu, barme ne onu bolju? Kod mene je to primer dok ne skupim bar 1000 evra, da kupim nesto dobro, a kad kazem dobro mislim za te pare, dobru gitaru,pojacalo, pa i neku pedalu.Nostradamussen wrote:E i ja sam neko vreme tragao za THE pedalom, ali nisam nista nasao. Sve su ili zujalice ili gluposti. Gitara + kabl (+eventualno neki wah)+ amp (po mogucnosti neki dsl) je za mene najbolja kombinacija.
Jednostavno u svaku pedalu koju sam probao sam se razocarao. Nije to to.
ako trazis iskljucivo sobnu metal varijantu, bolje skupi pare za neku zvucnu i zvucnike pa skini amplitube ili jos bolje, revalver. bar se neces ograniciti na jednu pedalu koju ces svejedno ubrzo da zamrzis.