Jes?Baba Slim wrote:MUzzY wrote:Tvoj engl je poprilicno glasan i krut mali skot...![]()
![]()
![]()
![]()

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Jes?Baba Slim wrote:MUzzY wrote:Tvoj engl je poprilicno glasan i krut mali skot...![]()
![]()
![]()
![]()
Chek bre, sad mi nishta nije jasno. Koj ce ti uber mas' kad imash fulldrive i chini mi se josh neku OD pedalu?? Ocesh jednokanalno pojachalo sa dobrim drajvom? A kako cesh da svirash clean, volume potom? Ja npr, nemam ni minimum iskustva ni veshtine da se tako smanjujem pojachavam, to mi iz ove perspektive deluje uzhasno teshko i pipavo, but that's me.sl0e wrote:...ali sam misljenja da je ipak primetno da mu fali nesto mastnijeg drajva za neku punk vrstu rilja, mada kapiram da pojacalo nije predvidjeno za tu vrstu svirke, al' jbga, ipak trazim neku vrstu all-rounder-a...
Cem probam i to naravno, samo prvo da ga nadjemMUzzY wrote:Tiny terror...
Sta ti zezas bre, a?Cortex wrote: Brate, cepaj VOX. Pusti ti ove Dersue i Muzzy-e. Oni su na Mesa/Orange listi, neshto kao 1/12-a endorseri, hvale to po forumima za mesechni katalog u lakovanom crnom black messa pakovanju![]()
![]()
Opet...Muzzy jeste tu od detinjstva da nam pokazhe put. Ne znam. Nisam pametan.
Eh, da je sreca. Jednom godisnje jarane, jednom godisnje. Ako me se sete na dan zahvalnosti.Cortex wrote:za mesechni katalog u lakovanom crnom black messa pakovanju![]()
![]()
![]()
nadjoh se ja da nekog ucim o pojacalimasl0e wrote:ovo sto sam ja svirkao je nesto matoro tweed americko. Mozda (tj. verovatno) su ovi novi druga prica.
ima jedan tiny terror u lyri, u kombo verziji.sl0e wrote:Cem probam i to naravno, samo prvo da ga nadjemMUzzY wrote:Tiny terror...![]()
NEMOJ ZBORIT?! GDE JE LIRA?!shule wrote:ima jedan tiny terror u lyri, u kombo verziji.sl0e wrote:Cem probam i to naravno, samo prvo da ga nadjemMUzzY wrote:Tiny terror...![]()
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest