Štimer
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Stimer
vjeruj mi da i ja ne vjerujem rodjenim usima,ali to sam cuo.sad mi glava rece da je polytune mini preko 10000 din,a stavili 8 hiljada i kusur na oglas na kp.com.i pitah da mi slucajno ne govori cijenu za polytune obicni,i rece mi da je razlika 500 din.dogovorih se ja za ovaj planet waves,lijepo mi sljasti,ima sve sto mi treba,kazu da ga mozes bacati i od 2007me niko ne prijavljuje da je ijedan crkao.ako ovaj rikne onda cu da se stekam da lijepo uzmem morley i cao zdravo.
Ne sljakaju ako nije tisina, posto gitara/bas rezonira.. ja sam morao da pobegnem iza bine u neki cosak da se nastimujemnebojsak wrote:Nisam siguran koliko te štipaljke šljakaju na bini.

Opet, ne kapiram umarta zasto mu treba neki skuplji pedal stimer. Sumnjam da menjas stim na svirci obzirom da si u drop D (koliko sam skontao), a ako ti bass ne drzi stim, nove civije bi bile mnogo logicnija kupovina..
edit: odnosno, ne drop D nego drop A, Gis whatever..

@Bancika
Naša hrana je i u Bosni jeftinija nego ovde, video svojim očima.. Valjda smo mi milioneri pa može tako
Naša hrana je i u Bosni jeftinija nego ovde, video svojim očima.. Valjda smo mi milioneri pa može tako
jest, u NY sam bambi plazmu placao manje vise po istoj ceni kao u Srbiji 

sustina je da ja drljam kao konj,ritam se,cesto se prestimavam i krajnje sam nepazljiv sa opremom (sem gitara i pojacala,dakle pedale,kaisevi,zice,ostala porosna roba),a volim da mi je stim uvijek tip top,obracam paznju i nista me ne nervira nego kad ja bjezim iz stima i malo,ne nervira me toliko ni kad utekne iz stima neko drugi iz benda koliko ja samoga sebe.sve te plasticne zaHebancije sam uvijek ili gubio,ili lomio,ili su same crkavale,nemam para da to stalno kupujem tako da hocu da kupim nesto sto ce u svakom scenariju da mi radi,da trpi poprilicnu zloupotrebu i da dalje radi kao sat.nisam se odavno smorio kao sad kad mi je crkao stimer,skontao sam da mi je bitan,nemam love da tek tako dam pa moram ovako da se ciganisem.Funkd wrote:Ne sljakaju ako nije tisina, posto gitara/bas rezonira.. ja sam morao da pobegnem iza bine u neki cosak da se nastimujemnebojsak wrote:Nisam siguran koliko te štipaljke šljakaju na bini.![]()
Opet, ne kapiram umarta zasto mu treba neki skuplji pedal stimer. Sumnjam da menjas stim na svirci obzirom da si u drop D (koliko sam skontao), a ako ti bass ne drzi stim, nove civije bi bile mnogo logicnija kupovina..
edit: odnosno, ne drop D nego drop A, Gis whatever..
elem,ja nemam puno zivaca,poprilicno sam nagao i spontan,sad dogovorih onaj planet waves polovan,sjutra mi stize,ne mogu da se akam sa ovim trgovcima,podijelicu utiske o spravi kada stigne.
у јбт, ја још мислио да се уштекам па да пазарим Политјун, видим да га у принципу хвале и да је дојаја, али брате за 10 иљада ћу радије узети нешто друго.
Re: Štimer
stigao planet waves,iskreno,dosta ljudi se zali na njihove proizvode a ja imam samo najbolja iskustva (ako ne racunamo d adario zice) imam vec ko zna koliko njihov locking strap koji je takodje zloupotrebljavan i mehanizam posle toliko akanja radi kao sat a guma koja prijanja na samo tijelo gitare niti ostavlja ogrebotine,niti se haba (haba se neznatno u ovih par godina samo malo po povrsini ovim tempom dok se izjede trebace bar jedno 100 godina intezivnog koriscenja).
stimer radi kao zmaj,najbrzi koji sam dosad probao,a to mi godi,E koja je 100ka je bila spustena u B i nema razlike koliko god idem duboko u brzini i stabilnosti.sva mi je ova prostorija u prozorima,i nikakav problem nemam da vidim,ogroman i ultra sljasteci displej (pravi vegas),on je takodje ultra masivan,vidi se da je koriscen ali sem malo gliba apsolutno nikakvih trago nema ni u hromu ni na gumi ni na displeju,tako da sam vise nego zadovoljan,ako vam treba brzina i preglednost ovaj stimer visestruko dobija boss.u strobe modu tek dolazi do izrazaja vegas.
stimer radi kao zmaj,najbrzi koji sam dosad probao,a to mi godi,E koja je 100ka je bila spustena u B i nema razlike koliko god idem duboko u brzini i stabilnosti.sva mi je ova prostorija u prozorima,i nikakav problem nemam da vidim,ogroman i ultra sljasteci displej (pravi vegas),on je takodje ultra masivan,vidi se da je koriscen ali sem malo gliba apsolutno nikakvih trago nema ni u hromu ni na gumi ni na displeju,tako da sam vise nego zadovoljan,ako vam treba brzina i preglednost ovaj stimer visestruko dobija boss.u strobe modu tek dolazi do izrazaja vegas.
кол'ко новаца све укупно?
50 jura.svakakvih cijena ima na netu jer su izbacili novi model sa skroz digitalnim displejem,ali kazu da radi isto samo je na direktnoj svjetlosti noviji slabije pregledan,ovaj je bas dizajniran da i najcoraviji vidi,jer su diode ogromne i sljasti kao nenormalan.kod nas ga ima samo maric i to za 100 e novog,a i meni je trebao stimer onako poprilicno brzo,pa uzevsi sve u obzir mislim da sam ok prosao.
пссс, прошо с' и више него добро ако брзо и тачно хвата Х и дубље.
kazem ti,zato sto mi je pukla peta zica,E koja je 100ka (debljina) je bila vec spustena u B (iliti H) dakle olabavljena do besmisla,i nikakve nestabilnosti u pokazivanju stima ni pada brzine,radi ludacki brzo i precizno,sto znaci da ce tek da radi u normalnim uslovima.E nisam spustao dublje od A jer brate nema nikakvog smisla,da ne pricam kako radi tek kad sam vracao stim u drop D.na prosloj probi sam spustao bas u B kad mi je pukla peta zica na mravovom boss tu 2,koji je radio sasvim korektno,ovo je em brze em cini mi se za nijansu stabilnije.na stranu sto izgleda u strobe modu kao vegas