Nisam govorio o memorijskom čipu V3205D već o njegovom clock generatoru CD3102.
Daphon delay-i?
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Daphon delay-i?
Ne pratim, izvini. Čime bi ga zamenio? Vidim šeme da imaju njega kao opciju, negde stavljaju MN3101 u kombinaciji sa 3205 pa i sa 3005 skupljim čipom?
- apollomusicservice
Aha to al koji i odakle. Ja sam u korusu testirao kineske 3101 od različitih prodavaca i ima razlike u zvuku. Najbolje mi se pokazao onaj sa slovom "S" na njemu, dok su oni sa starim vintage fontom mutniji. Nemam original neki da probam i utvrdim kako zapravo treba da zvuči jbg. Gledam Banzai i Musikding, oni imaju to što imaju. Da li je to original ili i oni uvoze ik Kine? Piše da su "nos".
- apollomusicservice
U ovom slučaju dovoljno je samo da ne unosi smetnje u signal clock'a koji se posle čuje u zvuku.RadeRas wrote: ↑14 May 2017, 22:22Aha to al koji i odakle. Ja sam u korusu testirao kineske 3101 od različitih prodavaca i ima razlike u zvuku. Najbolje mi se pokazao onaj sa slovom "S" na njemu, dok su oni sa starim vintage fontom mutniji. Nemam original neki da probam i utvrdim kako zapravo treba da zvuči jbg. Gledam Banzai i Musikding, oni imaju to što imaju. Da li je to original ili i oni uvoze ik Kine? Piše da su "nos".
-
odlično

baš me je iskreno obradovalo, podeliću na svom FBku.... pisao sam pa ima koja godina o prepravci naravno zahvaljujući priči Analog Mena on je bio ''triger'' da probam ali sem fotke nisam imao ništa, lenj sam iskreno da bih snimio a kako sem mobilnog koji je već pa tada bio malo stariji uvrteo sam u glavu da me je malko sramota da snimam naravno totalno ne potrebno i ne osnovano, to je već moj neki lični problem stida

Pre par nedelja sam baš pričao sa drugom u Svajcarskoj on je našao šemu na netu i usled te priče oko sličnosti sa pomenutim boss pedalama uzeo je doduše pod drugim imenom istu Daphon ali na svu sreću sve je identično znači u pitanju je rebrendig... Stvarno super pedala, i kućište je odlično barem po mom ukusu kao mali tenk....
pozdrav, baš super

Evo ti prilika bas po tvom ukusu bukvalno za dzabaka: https://www.kupujemprodajem.com/Daphon- ... -oglas.htmMIKI-DJORDJE wrote: ↑16 May 2017, 11:13Pre par nedelja sam baš pričao sa drugom u Svajcarskoj on je našao šemu na netu i usled te priče oko sličnosti sa pomenutim boss pedalama uzeo je doduše pod drugim imenom istu Daphon ali na svu sreću sve je identično znači u pitanju je rebrendig... Stvarno super pedala, i kućište je odlično barem po mom ukusu kao mali tenk....
pozdrav, baš super![]()
Na ovoj temi ste plakali za ovom delay pedalom, evo izvolite za tricavih 3000 dinara ili ti 25 evra bez cenjkanja. Dzabe. Kupi Miki sad je prilika!

- Rockatansky
Ne bih je uzeo za dzabe.
-
Ne sećam se da je neko plako Rade, stavi tamo pod oglasima možda nekom drugom treba po toj ceni, nova je u prodavnici bile pre nekih 2 god 2600 moguće da se stara cena vukla, ja ih nove plaćam do 30e plafon zašto bih polovnu platio 25e? Verovatno ulopljenju čičak trakom. Ali kao i takva je bolja od nekih deuplo+ skupljuh , neko voli traku tu ...Da je nova sa kutijom moguće dao bih mu tu lovu.Imam pa mi nije nužda. Hvala u svakom slučaju.
Kad je mala razlika između cene polovne i nove uvek kupujem novu.
Kad je mala razlika između cene polovne i nove uvek kupujem novu.
Toliko je znači dobra ova pedala da ne vredi ni 3000 dinara? Zar ne rekoste da je ladno kopija Boss DM2, da je "keva", pa onda i to da je i sam Analogman operisao nad njom? Samo zameniš čipove, investicija od 7 evra i imaš DM2 Boss, Carbon Copy i tako?
Niko neće za 3 banke "keva" pedalu? Prvi put, drugiiii put...
Niko neće za 3 banke "keva" pedalu? Prvi put, drugiiii put...

- apollomusicservice
Evo jednog kratkog primera poredjenja izmedju moje modovane Daphon E20DL pedale i Boss-ove DM-2. Promena pedale je na 30-oj sekundi.
https://soundcloud.com/apollomusicservi ... -boss-dm-2
https://soundcloud.com/apollomusicservi ... -boss-dm-2
- Rockatansky
Pedala je vrh...RadeRas wrote: ↑18 Jan 2018, 13:44Toliko je znači dobra ova pedala da ne vredi ni 3000 dinara? Zar ne rekoste da je ladno kopija Boss DM2, da je "keva", pa onda i to da je i sam Analogman operisao nad njom? Samo zameniš čipove, investicija od 7 evra i imaš DM2 Boss, Carbon Copy i tako?
Niko neće za 3 banke "keva" pedalu? Prvi put, drugiiii put...![]()